Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Keresem ezt a lányt! Plíz...

Keresem ezt a lányt! Plíz help!??!!

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy fogok valaha is választ kapni erre, de hátha szerencsém lesz és segíthetek ezzel haveromnak. :D

Akik EGERBEN a Pásztorvölgyi gimibe járnak előnyben.

A lány akit keresek vélhetően ebbe a gimibe jár (sőt biztos), mivel haverom mindig a 14-es buszon szokta őt látni. Már egy jó ideje kiszemelte magának és folyton szóba hozza miután látja, hogy nagyon megismerkedne vele, nagyon vonzza Őt valamiért a lány, de persze buszon nem pofátlankodik oda hozzá, főleg mert sosincs egyedül (buszon annyi ember között persze még én se mennék lányhoz ismerkedni :D)

Sokat a lányról nem tudok mondani, csak annyit, hogy rövid színes (jelenleg zöld) haja van.

Ki lehet ez a lány? :D Ha olyan olvassa ezt aki pont abba a suliba jár, esetleg osztársad, ismered valahonnan, akárhonnan, plíz ne tartsd magadban, írj és hálám üldözni fog.

2020. szept. 29. 05:02
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget! Egy-két év és már a nevére sem fogtok emlékezni! Ebben a korban amúgy is kifejletlenek a csajok, még sokat változik. Gyerekbe meg beleszeretni... na jó, hányok...
2020. szept. 29. 16:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül kifejletlen az összes lány elhiheted, vannak nagyon sokan akik korukhoz képest igenis sokkal érettebbek még a legtöbb "felnött" emberbél is, szerelemröm meg senki nem beszélt, csak megismerné ;)
2020. szept. 29. 17:18
 13/16 anonim válasza:
én is bi vagyok. Korod? Te is helyes vagy? Kép priviben és ismerkedhetünk.
2020. szept. 30. 01:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát már sorry, de 1: én boldog párkapcsolatban élek már egy jó pár éve, 2: pont nem ismerkedés itt a téma, kicsit eltévedtél. Nem jó helyen kopogtatsz..
2020. szept. 30. 03:08
 15/16 anonim válasza:
fiúval vagy lánnyal vagy együtt?
2020. szept. 30. 04:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Most lánnyal, de voltam fiuval is.
2020. szept. 30. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!