Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Keresem ezt a lányt! Plíz...

Keresem ezt a lányt! Plíz help!??!!

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy fogok valaha is választ kapni erre, de hátha szerencsém lesz és segíthetek ezzel haveromnak. :D

Akik EGERBEN a Pásztorvölgyi gimibe járnak előnyben.

A lány akit keresek vélhetően ebbe a gimibe jár (sőt biztos), mivel haverom mindig a 14-es buszon szokta őt látni. Már egy jó ideje kiszemelte magának és folyton szóba hozza miután látja, hogy nagyon megismerkedne vele, nagyon vonzza Őt valamiért a lány, de persze buszon nem pofátlankodik oda hozzá, főleg mert sosincs egyedül (buszon annyi ember között persze még én se mennék lányhoz ismerkedni :D)

Sokat a lányról nem tudok mondani, csak annyit, hogy rövid színes (jelenleg zöld) haja van.

Ki lehet ez a lány? :D Ha olyan olvassa ezt aki pont abba a suliba jár, esetleg osztársad, ismered valahonnan, akárhonnan, plíz ne tartsd magadban, írj és hálám üldözni fog.

2020. szept. 29. 05:02
1 2
 1/16 anonim válasza:
Mikor a haver nevében keres valaki az mindig gyanús , menj már oda hozzá és ismerkedj meg vele ne legyél nyuszi .
2020. szept. 29. 05:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gyanúsan hangzik, de ezt pont nem az. Még véletlenül se Heves megyében élek, nemhogy Egerben. Mondtam amúgy én is neki, hogy menjen oda de hát ilyen a srác, én meg csak jó fej akarok lenni :D
2020. szept. 29. 05:26
 3/16 anonim válasza:

azért egy zöld hajú lány elég egyedinek mondható, biztos nincs 2-3-nál több Egerben

Haverod hány éves? Hogy néz ki?

2020. szept. 29. 05:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy egyedi, ezért is figyelt fel rá. Oda vissza van az ilyen lányokért. Azt nem tudom megállapítani, hogy gáz e, hogy egy (vélhetően) gimis lány tetszett meg neki 27 évesen (válaszolva egyik kérdésedre), de még ha csak haverok, barátok lennének biztos azzal is beérné, baráti körének 90% csak lányokból áll :D Most kinézetre mit mondjak? Egy tök átlagos srác külsőre, helyesnek meg helyes, ezt pasiként bevallom én is.
2020. szept. 29. 05:42
 5/16 anonim válasza:
Azért elég fura, h egy srácnak 90%-ban csaj barátai vannak... Lehet kicsit van benne meleghajlam, de nem gáz. De én tuti nem mennék bele kalandba a fiúbarátommal.
2020. szept. 29. 06:13
 6/16 A kérdező kommentje:

A kalandozás nem tudom hogyan jött ide, de meleg hajlam az benne fix, hogy nincs. Meleg hajlam meg inkább bennem van mivel biszex vagyok, nem véletlen mondom, hogy szerintem is helyes, de nem egy csapatban játszunk :D

Neki csak szimplán csak sok a lány barátja, ebbe nincsen semmi ha velük jobban elvan, jobban megtudja magát értetni stb. Sok más ilyet ismerek.

2020. szept. 29. 06:18
 7/16 anonim válasza:

Egyszer utazzon dolog nélkül haverod akkor, amikor a lány is és ott szálljon le, ahol a lány.

Az akkori ismerkedés már nem a buszon történik.

2020. szept. 29. 09:09
 8/16 A kérdező kommentje:
Próbálta már kifigyelni mikor megy azzal a busszal, de mindig össze vissza megy meg az a legnagyobb baja, hogy sosincs egyedül. Mondtam neki, hogy ez így veszett ügy már az elejétől fogva. Én is csak egy próbát tettem itt hátha van akkora mákom és megtudom a nevét :D
2020. szept. 29. 09:51
 9/16 anonim válasza:

azért 27 évesen már ne úgy viselkedjen, mint egy 16 éves tini ...

jaj, nem merek odamenni, jaj izé, juj izé.

mondjuk ha 27 éves leszólítana, nem hinném h akarnék bármit is tőle 16-17 évesen, inkább megijednék kicsit.

2020. szept. 29. 13:48
 10/16 anonim válasza:

Háát az erősen egyénfüggő, hogy gáz-e az a 10 év korkülönbség. Nekem special nem lenne gáz, a barátnőmnek meg pl pont egy 8 évvel idősebb barátja van:D Tehát csak megsúgom, hogy általában úgyis az idősebb srácok jönnek be korosztályunknak^^ bár lehet, hogy én beszarnék kicsit, ha egy 10 évvel idősebb srác, csak úgy odajönne hozzám az utcán.

[Ps.:ezt csak neked írom bi srác, ha olyan az ízlésed, mint a barátodnak: leírhatatlanul tudok nokedlit szaggatni🥺]

2020. szept. 29. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!