Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Tegnap a Velencei vonatról...

Tegnap a Velencei vonatról keresem ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Fekete póló volt rajta, barna haj és Velencén szálltunk fel, csak ő máshol ült. Mosolygós volt kicsit göndör haja:) Kelenföldön szállt le.

Hogy találhatom meg?

2020. aug. 13. 07:33
 1/10 A kérdező kommentje:
19:06-os vonat!
2020. aug. 13. 07:37
 2/10 anonim válasza:
Mosolygott a göndör haja? Azt meg hogy?
2020. aug. 13. 08:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Göndör volt a haja :)
2020. aug. 13. 08:34
 4/10 anonim válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de így kb 0 esélyed lesz megtalálni. Nem mindenki olvas GYK-t egyrészt, másrészt ha a lány esetleg mégis véletlenül meglátja ezt a kérdést nem biztos hogy fog erre írni bármit is.

Sokan próbáltak már régebben így megtalálni valakit de sikertelenül. Én is próbáltam nagy nulla sikerrel.

Viszont van egy fb csoport ha jól emlékszem veledutaztam vagy valami hasonló, ott talán több esélyed van, de így se éld bele magad.

2020. aug. 13. 09:36
 5/10 anonim válasza:

Menny arra ma is,

lehet Ő is ott lesz ismét lehet naponta jár azzal a vonattal,pl dolgozni akkor általánan rutin utazás és mindennapos majdnem?

Na jól mondom ,mitszólsz?

2020. aug. 13. 10:08
 6/10 anonim válasza:
aranyos. nekem volt ilyen egyszer amikor még kicsi voltam, hogy megpróbáltam utólag megtalálni a lányt, aki mellettem ült a repülőn.
2020. aug. 13. 11:24
 7/10 anonim válasza:
Pesten Láttalak csoportot ismered, kérdező? Na persze az se garancia semmire, de sokan vannak benne és kifejezetten ilyen témájú.
2020. aug. 13. 11:42
 8/10 anonim válasza:
Na megvan már a csajszi?
2020. aug. 19. 05:07
 9/10 anonim válasza:

Kérdező, és mit akarsz vele? Nem értem, ha akkor kihagytad az alkalmat, majd FBI-osdit játszva felkutatod, és mit mondasz neki, ha rátalálsz?

Szia egy vonaton ültünk? :D

Még ha mindennap vele utaznál azt mondom, lenne esélyed, de így 0

2020. aug. 21. 07:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam en sem, de most attol, hogy kiirom nem kell lecseszni ezert:) csak megprobaltam.
2020. aug. 21. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!