Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki belemenne ebbe, segíten...

Valaki belemenne ebbe, segítene rajtam?

Figyelt kérdés

Tudom, fura kérés/kérdés, de van egy titkom, ami nagyon nyomja a lelkemet és szeretném megosztani valaki ismeretlennel. De nagyon zárkózott vagy és csak akkor mernék megnyíli, ha ismerem az illető egy titkát (hülyén hangzik, de az én fejemben ez biztosíték, hogy nem fogja kiadni senkinek, ha cserébe én is megtartom az övét).

Ezért keresek egy idegent, aki könnyíthetne a lelkemen. Mint írtam, fura a kérdés, de kérlek ne szidjatok miatta, mert komolyan gondolom.

Akit esetleg érdekel, az írhat üzenetet, tartalmazva a városa nevét (hogy biztos ne olyasvalaki legyen akit ismerhetek).

2020. aug. 22. 22:35
1 2
 11/12 anonim válasza:
Bocsánat, Arlósi vagyok írhatsz nekem meséljél.
2020. aug. 23. 09:45
 12/12 anonim válasza:

Az a titkom, hogy színlelem az életemet. Együtt élek valakivel, de másvalakit szeretek. A másvalakivel viszont nem lehetek együtt sehogyan sem. Ezt csak én tudom. Senkinek nem beszéltem még róla.

Bp-n lakom.

2020. szept. 21. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!