Valaki belemenne ebbe, segítene rajtam?
Tudom, fura kérés/kérdés, de van egy titkom, ami nagyon nyomja a lelkemet és szeretném megosztani valaki ismeretlennel. De nagyon zárkózott vagy és csak akkor mernék megnyíli, ha ismerem az illető egy titkát (hülyén hangzik, de az én fejemben ez biztosíték, hogy nem fogja kiadni senkinek, ha cserébe én is megtartom az övét).
Ezért keresek egy idegent, aki könnyíthetne a lelkemen. Mint írtam, fura a kérdés, de kérlek ne szidjatok miatta, mert komolyan gondolom.
Akit esetleg érdekel, az írhat üzenetet, tartalmazva a városa nevét (hogy biztos ne olyasvalaki legyen akit ismerhetek).
Millió embernek elmondhatod a titkodat, de nem fog megkönnyebbedni a lelked, sőt idővel még rosszabb lesz, erre jobb ha felkészülsz.
És nem, nem érdekel.
Ha tudok, segítek szívesen. Mesélj, ha gondolod!
Bp.
Velem is megoszthatod, ha gondolod.
Debrecen
Meghallgatlak ha szeretnéd. Nekem is van olyan ami nyomja a szívem.
Kecskemét
Kérdező, valahol megértelek, de ez nem egészen tiszta így. Egyrészt ahogy fentebb megfogalmazta valaki helyesen: aki rád ír, lehet, hogy kamu titkot ad meg, csak mert kíváncsi, miről fogsz neki írni. Ugyanakkor aki rád írna, lehet, hogy tőled hall kamu titkot.
Akkor meg mi az egész értelme és biztosítéka? Semmi.
Mérlegeld, mennyire tartod biztonságosnak neten kibeszélni a titkod, és hogy az számodra milyen súlyú, és döntsd el ezek alapján, kiknek, mikor, hol, hogyan mondod el, ha valóban ez a szándékod.
Ha gondolod, írhatsz nekem, viszont értelmetlen a kérdésed, talán már belátod.
Egyáltalán: mi van, ha nem egyforma súlyú a két titok?
Valaki megjegyezte, hogy kardoztak a kukijukkal. És ha számodra ez nem "aduász" szintű, pl a titkod súlyosabb, még nagyobb tabu, akkor kiszolgáltatva fogod érezni magad...?
Kötelezni senki se kötelezhetsz a titka kiadására, ha meg mégis, akkor esélyesen kamut fog írni, és nem nagy súlyút. Kivéve ha nem tartja kockázatosnak, hogy megkönnyebbüljön.
Írhatok kényes témákban magamról, félig meddig anonimak vagyunk, bár egy jó hackernek meg se kottyan kideríteni, ki vagyok, vagy a kérdező kicsoda. Ezt tartsd szem előtt, kérdező! Segítségből mondom.
De ha akarod, írok pár kényes témában, ahogy más máskor is írtam a gyakorin ilyet. DE NEM EZEN MÚLIK A TE MEGOLDÁSOD!! Ezt javaslom végiggondolnod. Persze ha másoktól titkot lopni a célod, azt nem is kommentálnám. Ha nem az, akkor meg javaslom végiggondolni, amiket írtam, írtunk eddig.
Írtam már arról, hogyan tudatosodott kiskamasz koromban a maszturbálásom, stb, de ezek olyan dolgok, hogy van, akinek unalmas téma, van, akinek érdekes. Vagy bakikról, hogyan bénáztam az első csajommal. Ezek ma már nem nagy titkok számomra, akkoriban meg persze égő lett volna beszélnek erről. Mit írja. Megkóstoltam már a saját ondómat, tudományosan is érdekes. :) Elfingottam magam a mezőn sétálva, és véletlen arra jött két csinos lány. Amikor ovis voltam, egy fiú kitalálta, hogy többen vegyük elő az udvaron és mérjük össze kié a legnagyobb. Satöbbi.
Nem tudom, mit vársz az emberektől.
De javaslom, gondold végig, mekkora számodra a kockázat, és hogy kinek mit mondasz el. Mindig úgy tedd , hogy számításba veszed: mi van, ha véletlen kiderül? Túl tudod élni? Az a téma még belefér?
Én meghallgatlak, ha gondolod, de csodát ne várj senkitől.
Ha neked elég, hogy kibeszéled magadból, ami téged érint és nyomaszt, akkor már csak a kockázatokat kell mérlegelned és nem azt, hogy alattomos módon mivel tarthatod sakkban a másikat.
vagy megbízol valakiben, vagy nem.
Kockázatok mindig vannak, ezért mérlegelj. Minden embernek vannak olyan féle titkai is, amelyeket soha senkinek nem mond el, és az is rendben lehet, ha jól mérlegelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!