Vajon itt megtalálom?
Keresek egy debreceni, 30-35 év körüli magas, barna hajú, és (azt hiszem) barna szemű férfit aki évekkel ezelőtt drogprevenciós előadást tartott egy Pécsi gimiben. (Nevkó)
Ha jól emlékszem szakállas volt. Amikor az előadást tartotta még Debrecenben járt egyetemre.
Évek óta próbálom felkeresni, mivel nagy plátói szerelmem volt és érdekel mi lett vele! :D
Van biztosabb módja, mint itt keresgélni. Csinálj magadból egy leépült heroinost, majd menj el egy debreceni drogsegély központba, vagy hogy is hívják ezeket pontosan. :)
Viccet félretéve, próbáld megtudni, melyik szervezetnél dolgozik, a sulidban talán mondanak valami használhatót.
Az ofő szervezte nekünk anno, de csak annyi infót kaptam tőle hogy a debreceni egyetem által voltak nálunk valami gyakorlat miatt.
Szinte senkinek nem rémlik már, mondjuk nem is csoda mert kb 9 éve volt. :/
Szerintem simán megtalálhatod akár itt is
valami infód még van róla?
Szeretett pc játékokkal játszani, az volt a hobbija.
Sokat nem sikerült beszélnem vele, akkor még elég félénk voltam. :(
Néztem a facebook oldalt, osztály csoportot és a suli honlapját is, de semmi.
Próbálok valami debreceni oldalt keresni, hátha ott meglesz. Köszi a tippeket! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!