Lányok! Ha egy jóképű pasi felajánlaná, hogy elvisz ingyen nyaralni, igent mondanátok?
Jogi-pénzügyi vonalom kapcsolatban álltam több alapítvánnyal is a múltban. Annyit tudok mondani, hogy aki egy alapítványnak adja valami nemes célra a pénzét, az egy hiszékeny fajankó. Az alapítványok úgy nonprofit szervezetek, hogy nem termelnek profitot illetve azt visszaforgatják a "nemes" célra. Persze mindenekelőtt jól megtömik az alapítványi dolozók, vezetők zsebét. Olyan tiszteletdíjak vannak sima falusi iskolákkal kapcsolatos alapítványok kuratóriumában is, hogy az ember esze megáll. Akkor inkább prostikra költse a pénzt az ember.
54
Miért van az, hogy minden hozzászólásod személyeskedés?
Folyton célozgatsz, hogy a vitapartnered micsoda lehet meg.
Érved egy szál sincs. Csak dobálod a gyerekes XD-ket...
A kérdésre visszatérve: egy nő nyugodtan igent mondhat egy ilyen ajánlatra egy jóképű, neki szimpatikus pasinak.
Én egy buliban megismert jóképű pasival is simán elmegyek ha bejövünk egymásnak. A kérdésben szereplő szituáció sem extrémebb ennél.
Iszonyat igényes lehetsz ha "simán" elmész egy buliban valakivel...
Ha nagyon tetszik nekem, én is neki, adja a hangulat, szimpatikus, akkor elmegyek vele. Volt már ilyenből komoly kapcsolatom is, de nálam nem elvárás, hogy kimondjuk a holtomiglant, mielőtt egymasba gabalyodunk.
És azt sem állítom, hogy gyakran megesett ez velem. Egyetemen inkább, azóta alig. És tényleg kb. szerelem első látásra kell hogy legyen.
Csak ha te viszel, édes.
Kiss-kiss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!