Lányok! Ha egy jóképű pasi felajánlaná, hogy elvisz ingyen nyaralni, igent mondanátok?
Amúgy kedves kérdező!
Van egy ilyen weboldal a travelgirls.com
Olyan csajok vannak rajta, hogy elájulsz.A leggyönyörűbb orosz, román, kelet európai lányok jelentkeznek.Nézd meg, le esik az állad!!!!
Nem,utalok nyaralni menni.
Nem birom,amikor egy not prostinak neznek.
Én ha nyaralni mennék biztos akkor tenném ha rendelkeznék olyan anyagi hátterel, hogy ezt biztosítani tudjam magamnak, nem tudnám a testem áruba bocsátanj csak azért, hogy világot lássak.
Ha pedig valaki tényleg helyes akkor annak nem hiszem, hogy ilyenre lenne szüksége, úgy gondolom az illető találná magának partnert nyaralásra és nem itt kéne kereskélnie egyrészt, másrészt biztos vagyok benne, hogy vannak ilyen oldalak ahol erre a célra megfelelő személyt találsz.
És így a végére, a korona alatt amúgysem kéne utazgatni sehova!
Ez végülis csak egy izgalmasabb tinderrandi.
Én mondjuk kihagynam, gatlasos vagyok az ilyen egyejszakas kalandokhoz eleve, de nimfomanoknak ez jó buli
Nem.
Kivéve, akkor, ha már egy jó ideje udvarol nekem, számomra is szimpatikus, komolyabb kapcsolatot szeretne tőlem, és korban is hozzám illő kb.
De csak így egy vadidegen pasinak biztos nem mondanék igent, akárhogy is nézne ki.
Jaj, már. Ne játszátok már itt a femimácit. A nők fele elfogadná. A másik fele is, csak az nem vállalja fel :D
Amúgy egyértelműen elfogadnám. Szex is és utazás is, maga a mennyország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!