Az utóbbi 3-4 hétben folyton azt érzem próbálkoznak a csajok?
Figyelt kérdés
Van barátnőm, szóval csak pozitív visszajelzésként fogom fel, de nem értem a miértjét. Ugyanúgy adok magamra, sportolok, normális ruhákban járok, azonban hirtelen "csomó" csaj flörtölget velem. Veletek is volt ilyen? Miért volt? Esetleg ha írtok várost (hogy nehogy hozzám közeli legyen) véleményeznétek? leginkább csajok2020. júl. 8. 09:29
1/5 anonim válasza:
Velem is vannak, voltak ilyen hullámok, amikor a semmiből hirtelen többen is elkezdtek érdeklődni irántam. Legutóbb a koronavírus-para végén, amikor elkezdett visszaállni az élet. Gondolom sokan vágytak valami izgalomra, ki akartak szabadulni a bezártságból, társaságot kerestek. Azt is gondolom, hogy látszik az emberen az önbizalom, ami pedig vonzó a csajoknak. Szóval ha kapsz egy pozitív visszajelzést, ami magabiztosabbá tesz, könnyebben kapsz utána megint, hiszen érzik rajtad a magabiztosságot. Ez egy láncreakció, ami addig tart, amíg el nem szállsz magadtól.
2020. júl. 8. 09:44
2/5 anonim válasza:
Itt a nyár,mindenki szexelni akar.Amúgy minek kell véleményezni,ha van barátnőd?
2020. júl. 8. 10:52
3/5 anonim válasza:
Ez a priviben velemenyezes is csak arra megy ki, h csajozz. Kerdezd meg a bnodet te szerencsetlen.
2020. júl. 8. 11:08
4/5 anonim válasza:
Én mondok véleményt, ha érdekel
2020. júl. 9. 11:39
5/5 anonim válasza:
Nekem is küldheted! (Kőszeg)
2020. júl. 11. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!