Ki akar beszélgetni a halálról, és az élet értelméről? 18+/F vagyok.
Az állatok ezt okosabban csinálják, nem spirázzák túl 😀 !
Én úgy vagyok vele, ha már itt vagyok, megpróbálom élvezni!
Nyilván való hogy előbb utóbb mindennek vége lesz, ennek egyik oka maga az ember is, hogy mikor, hogyan, nem tudom, de addig próbáljuk jól érezni magunkat! Ez persze nem azt jelenti, hogy sz.junk bele mindenbe, fontos kérdés az is, mennyire vigyázunk erre a bolygóra, nem hiszem hogy lesz másik alternatíva, mire ezt tönkretesszük.
Az sem zavar, ha nem emlékeznek rám, vagy az emberiség történelmére, teljesen hidegen hagy.
Engem érdekel a történelmünk, gyökereink, stb, de hogy kit fog ez érdekelni 200 év múlva, azzal nem foglalkozok.
Az is hidegen hagy. Csináltam egy két dolgot, tárgyat, amit használnak az emberek, esetleg néhány évtizedig, aztán tönkremegy, már most, nemhogy évmilliók múlva, azt sem tudják akik használják, hogy én csináltam, semmi jelentősége igazából.
Nem akarok mindenáron az utókornak hagyni valamit.
A jelenben "kell" létezni, ez az ami biztos.
Számomra a pillanatnak van értelme, hogy abban örömöm leljem.
Hogy ez egyszer már semmit nem fog jelenteni, nem foglalkoztat.
Értem. Remélem és hiszek Benne, hogy van Isten és túlvilág is. Mert akkor van küldetésünk és célunk is.
érdekes magyar felirattal. Mit gondolsz amiket írtam és küldtem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!