Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ki akar beszélgetni a halálról...

Ki akar beszélgetni a halálról, és az élet értelméről? 18+/F vagyok.

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 23:47
1 2 3
 11/30 anonim válasza:

Az állatok ezt okosabban csinálják, nem spirázzák túl 😀 !

Én úgy vagyok vele, ha már itt vagyok, megpróbálom élvezni!

Nyilván való hogy előbb utóbb mindennek vége lesz, ennek egyik oka maga az ember is, hogy mikor, hogyan, nem tudom, de addig próbáljuk jól érezni magunkat! Ez persze nem azt jelenti, hogy sz.junk bele mindenbe, fontos kérdés az is, mennyire vigyázunk erre a bolygóra, nem hiszem hogy lesz másik alternatíva, mire ezt tönkretesszük.

2020. júl. 4. 08:05
 12/30 A kérdező kommentje:
Amúgy jól érzem magamat, nem szenvedek semmiben. Öngyilkos semmiképpen sem leszek! Csak minek dolgozzak és egyek ha 200 év múlva nem fog már számítani? Még akkor is ha a jelen miatt kell élni. Még a világ is elpusztul majd, és akkor senki sem fog ránk emlékezni, még a történelmünkre se! Vélemény?
2020. júl. 4. 09:33
 13/30 anonim válasza:

Az sem zavar, ha nem emlékeznek rám, vagy az emberiség történelmére, teljesen hidegen hagy.

Engem érdekel a történelmünk, gyökereink, stb, de hogy kit fog ez érdekelni 200 év múlva, azzal nem foglalkozok.

2020. júl. 4. 09:49
 14/30 A kérdező kommentje:
És az is hidegen hagy téged, hogy mindent amit valaha csináltál, csinálni fogsz 100000 milliárd év múlva nem fog számítani egyáltalán? Amikor az univerzum örökre elpusztul és üres lesz. És akkor amiket csináltál értelmetlen lesz
2020. júl. 4. 09:51
 15/30 anonim válasza:

Az is hidegen hagy. Csináltam egy két dolgot, tárgyat, amit használnak az emberek, esetleg néhány évtizedig, aztán tönkremegy, már most, nemhogy évmilliók múlva, azt sem tudják akik használják, hogy én csináltam, semmi jelentősége igazából.

Nem akarok mindenáron az utókornak hagyni valamit.

A jelenben "kell" létezni, ez az ami biztos.

Számomra a pillanatnak van értelme, hogy abban örömöm leljem.

Hogy ez egyszer már semmit nem fog jelenteni, nem foglalkoztat.

2020. júl. 4. 09:59
 16/30 A kérdező kommentje:

Értem. Remélem és hiszek Benne, hogy van Isten és túlvilág is. Mert akkor van küldetésünk és célunk is.

[link]

érdekes magyar felirattal. Mit gondolsz amiket írtam és küldtem?

2020. júl. 4. 10:04
 17/30 anonim válasza:
Én beszélnék szívesen.
2020. júl. 4. 10:15
 18/30 A kérdező kommentje:
Szuper. ma 10:15 te szerinted mi az élet értelme kérdésre a válasz? Nem a fajfentartás meg társaira gondoltam. És megnézed a vidit amit ma beraktam ide?
2020. júl. 4. 10:17
 19/30 anonim válasza:
De szerettem a Útikalauzt. Meg a Monty Phyton "Az élet értelmét" is nézd meg, alapmű :D A fenti kérdés miatt lettem keresztény. Így hiszem, hogy porszemként is fontos vagyok, egy terv része, és lesz happy end. De összefoglalva a te döntéseden múlik, mi a te életed értelme.
2020. júl. 4. 10:19
 20/30 A kérdező kommentje:
Jó könyv és a film is. A sorozatfilm nem annyira. De amit linkeltem az nem útikalaúz :D De a Brian élete című filmből a kedvencem az Always look on the bright side of life. Na az nagyon jó :D És pontosabban meik kérdés miatt lettél keresztény? :) Amúgy én is azt hiszem, hogy az univerzum és az élet egy terv. Remélem igazunk van. :) majd küldök privátot a másik kérdésemről is, hogy te mit gondolsz. Kár, hogy nem lehet pontozni itt, akkor mindenki 100%-on lenne.
2020. júl. 4. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!