16 L vagyok. Miért küldenek el mindig ha beszélgetni akarok?
Figyelt kérdés
A gimiben alig van barátom. Oda megyek a lányokhoz és megkérdezem,hogy beszélgethetek-e velük? Erre azt mondják,hogy menjek onnan. Annyira rosszul esik! Szeretnék egy megértő barátot! Szünetben nem szeretek egyedül kuksolni ):2020. ápr. 30. 21:26
1/14 anonim válasza:
Hol élsz te? Nem kell bejárni suliba másfél hónapja
2/14 A kérdező kommentje:
Tudom nincs suli, csak azért akartam ezt a kérdést feltenni,hogy segítsetek,hogy hogy legyenek barátaim!
2020. ápr. 30. 21:28
3/14 anonim válasza:
Ne a suliban barátkozz. Nekem is csak sulin kívül jött össze. Nagyon nagy a világ, sok kedves ember van, csak meg kell találnod. Nem nehéz, ha te is kedves vagy velük, meg fognak nyílni hamar.
4/14 anonim válasza:
Iskolában szokás a klikkesedés. Nem lehet, hogy pont a "menőcsajokhoz" mész oda?
Nem tartozhat mindenki oda. Én pl. mindig néhány emberrel (1-2) külön vonultam, akik olyanok voltak mint én, így kimaradva ebből a klikkesedő baromságból. Bár ha úgy vesszük ez is klikkesedés, de én inkább kívülállóként tekintenénk a hajdani önmagunkra.
5/14 anonim válasza:
Nem kerjeg rólad valamilyen ciki történet? Vagy nem vagy esetleg
a, túltolakodó
b, túl közvetlen
c,túl vallásos
d,túl flegma
e,túl szerény(igen, lehet, hogy furcsa, de ez is lehet egy ok)?
6/14 anonim válasza:
Valami oka csak van, hogy nem fogadnak el.
7/14 anonim válasza:
Padtársad sincs? Beszélgess vele...
8/14 A kérdező kommentje:
amúgy kedvesek a lányok, csak mindig azt mondják menjek. Az osztályba mindig összegyűlik az egész lány csapat és ott beszélgetnek.
2020. ápr. 30. 22:16
10/14 A kérdező kommentje:
:(
2020. máj. 1. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!