Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Introvertáltak! Ti miért...

Introvertáltak! Ti miért szerettek egyedül lenni?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretek egyedül lenni. Persze igényt tartok 1-2 mély barátságra, meg tök jó lenne újra egy harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolat is. Ám, mint írtam imádok egyedül lenni. Az az igazság, hogy a legtöbb ember nem érdekes, csak az elméjükben futó programot darálják, panaszkodnak, nyivákolnak és mindig jobban tudják, hogy kéne élnem, mit kéne csinálnom. Emiatt kerülöm az emberek zömét, de néha igényem van szocializálódni. Abszolút nem vagyok nyomi, mert sportolok (futok, bringázok rendszeresen, néha túra, kirándulás), tanult is vagyok, nagyon sok minden érdekel a világban és majdhogynem mindenhez hozzá tudok szólni érdemben valamennyit. Csak azért írtam le, mert a legtöbb introvertáltat otthon pesvedő, nyominak tartják. 😃

Meséljetek, ti miért szerettek egyedül lenni?

Legyetek szívesek kort és nemet is írni, hogy a többieknek legyen rálátásuk, ki írta a választ.

2020. júl. 3. 22:28
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én azért szeretek egyedül lenni, mert kedvelem az igényes társaságot.
2020. júl. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!