Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Introvertáltak! Ti miért...

Introvertáltak! Ti miért szerettek egyedül lenni?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretek egyedül lenni. Persze igényt tartok 1-2 mély barátságra, meg tök jó lenne újra egy harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolat is. Ám, mint írtam imádok egyedül lenni. Az az igazság, hogy a legtöbb ember nem érdekes, csak az elméjükben futó programot darálják, panaszkodnak, nyivákolnak és mindig jobban tudják, hogy kéne élnem, mit kéne csinálnom. Emiatt kerülöm az emberek zömét, de néha igényem van szocializálódni. Abszolút nem vagyok nyomi, mert sportolok (futok, bringázok rendszeresen, néha túra, kirándulás), tanult is vagyok, nagyon sok minden érdekel a világban és majdhogynem mindenhez hozzá tudok szólni érdemben valamennyit. Csak azért írtam le, mert a legtöbb introvertáltat otthon pesvedő, nyominak tartják. 😃

Meséljetek, ti miért szerettek egyedül lenni?

Legyetek szívesek kort és nemet is írni, hogy a többieknek legyen rálátásuk, ki írta a választ.

2020. júl. 3. 22:28
1 2
 1/11 anonim válasza:

Mert ilyen vagyok. Nincs külön indokom rá, a tömeget nem szeretem, az egyedüllétet (nem magányt) igen

17/l

2020. júl. 3. 22:40
 2/11 anonim válasza:

Lehet nem pont olyan vagyok akire gondolsz de én nagyon jól elvagyok egyedül.

Sosem voltam az a hű de barátkozós típus egyetem alatt is inkább csak olyanok voltak akikkel jóban voltam és inkább kölcsönös segítségeken alapultak ezek a dolgok. Közös piálás bulizás nem igazán volt főleg hogy nem szoktam alkoholt fogyasztani. :D

Szerintem az egész az alkalmazkodáshoz vezethető vissza. Sosem akartam hogy megmondják mit csinálják meg mikor és hogyan. Ezért is állt fel (nyugi csak a szőr) a hátamon a terepgyakoktól kirándulásoktól.

Egyedül viszont heti szinten kirándulgatok a hegyekben vagy Budapesten mikor hol. Úgy ahogyan én szeretném.

Na a kapcsolat is egy sarkalatos pont. Sosem volt nagyon komoly kapcsolatom és nehezen is tudnám elképzelni ma már magam ilyenben. Persze régen volt lány akiért oda voltam de hát miután nem jött össze egy két ilyen rájöttem hogy egyedül és kötetlenebbül is ellehet lenni. Persze azokat mindig irigyeltem akik után a lányok mentek és nem fordítva.

Viszont a kérdezőhöz visszatérve nem igazán vagyok otthonülő kocka. Inkább csak máshogy foglalom el magam sokszor a szabadban. 26/F

Régen amúgy tök jól lehetett itt ismerkedni vagy 6 éve. :)

2020. júl. 3. 22:44
 3/11 anonim válasza:

"csak az elméjükben futó programot darálják, panaszkodnak, nyivákolnak"

"Abszolút nem vagyok nyomi, mert sportolok "

"tanult is vagyok"

egóval minden rendben?

2020. júl. 3. 22:48
 4/11 anonim válasza:
Azért szeretek egyedül lenni, mert egyszerűen az tölt fel. Az emberi kapcsolatok ápolása lemerít, bármennyire is közelállnak hozzám. Szeretek egyedül tevékenykedni, gondolkodni, olvasni, sétálni stb. Ilyen a személyiségem, több privát szférát igénylek, akkor kiegyensúlyozott vagyok. :) (N)
2020. júl. 3. 22:57
 5/11 anonim válasza:
Nem szeretek egyedül lenni! 1szer 2szer jólesik de alapvetően nem!
2020. júl. 3. 23:39
 6/11 anonim válasza:
Én is introvertált vagyok inkább, és mégsem szeretek egyedül lenni. Pasi vagyok
2020. júl. 3. 23:59
 7/11 anonim válasza:

Én is inkább intronak tartom magam, mert jobban feltölt az egyedüllét, de ugyanakkor rendszeresen igénylem a baráti társaságot és a közös, társasági eseményeket, bulikat is.

És nem csípem, sőt egyenesen lenézem azokat az introvertáltakat, akik azt hiszik, hogy attól lesznek introk, hogy minden extrovertáltat alacsonyabb rendűnek állítanak be, miközben saját magukat valami sokkal intelligensebb, nemesebb fajnak hiszik.

2020. júl. 4. 00:21
 8/11 anonim válasza:

Van egy alapbetegségem, így nem érzem azt, hogy a társadalomban nagyon helyem lenne. Dolgozom, utána olvasok, netezek, ügyintézek, takarítok, stb.

Gondolkodtam már azon, hogy jó lenne egy társ magam mellé, de rögtön elkezdek azon is agyalni, hogy tuti átkozná azt a napot, amint megismerne az illető.

2020. júl. 4. 07:11
 9/11 anonim válasza:

Azért szeretek egyedül lenni, mert fontos a nyugalmam.

Szabad vagyok, akkor és azt csinálom amihez épp kedvem van.

Nekem is kell valaki, akivel lehet értelmesen beszélgetni mindenféléről, de nem vagyok társasági ember. 40-es ffi.

2020. júl. 4. 08:13
 10/11 anonim válasza:
Na en egy nagyon erdekes sztorit mondok. Most vegeztem mesterszakon, 26 eves vagyok. Eddig az osszes pszichologiai teszt azt hozta ki rolam, hogy introvertalt vagyok. De ugyanakkor picit social media fuggo is, a jo dolgokat mindig megosztom magamrol, foleg ha ne adj isten evente egyszer tarsasagban vagyok. Igy akik csak ezt latjak, azt hiszik en egy baromi extrovertalt vagyok pedig nem. Egyebkent a kerdezo altalanosit. Rengeteg a visszahuzo személyiség az országban, akinek nem volt akkora szerencseje, vagy tobbet tett azert ahol van, mint en. Teny, hogy engem 26 eves koromig mindenben tamigattak a szuleim, nem is kellett elkoltoznom se. Az is igaz, hogy baratnom se volt nagyon, marmint komolyabb kapcsolat nem. Párszor szexeltem egy lannyal, akivel kfoldon egyutt dolgoztunk, emellett nem igazan volt semmi. Nehezen kozelitek, tarsasagban mintha befeszulnek, esnugy erzem csak olyan temam van, amirol masok nem szivesne beszelnek. Most vegeztem, szoval a nem letzeo munkatapasztalataimrol is nehez lenne erdemben beszelni. Egyebkent nem tudom ti hogy vagytok vele, ha tarsasagban tohh emberrwl vagyok neha azt erzem bar el se mentem volna, mar megint nem en vagyok a kozeppontban. Maskor meg azt erzem hogy basszus milyen jo masoknak, hogy ilyen barati koruk van, akikkel heti szinten osszejarnak, es programokat szerveznek. Emellett nagyon jol elvagyok egyedul is, sokat tanulok, azt is egyedul, sportolok, futok, vezetek, volt hogy moziba is egyedul mentem. Viszont hosszabb tavon szeretnek ezen valtoztatni, csak hat egyetem utan azert nem olyan egyszeru. Viszont egyetem alatt nekem a tanulas elvonta az osszesnidomet, maximum diaksservezettel iszogattam es ennyi.
2020. júl. 5. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!