Hazudtatok már korról, mert azt hittétek nem lesz komoly?
Mondd el neki az igazat :D
Amúgy 2 év nem nagy dolog. Én 10-et szoktam letagadni :D
Nek tudom hogy mit problémáztok azon, hogy valaki tudni akarja a korotokat. A korotok is ti vagytok, és hozzátok tartozik. Megmondjátok és ennyi volt. Helyette mit csináltok? Teljes pszichológiai elemzésbe kezdtek, kattogtatjátok az agyatokat, elítéltek valakit ismeretlenül. Teljesen logikus. Ha pedig komoly a kapcsolat a cél, akkor miért is ne lenne alap dolog egy ilyen infót tudni egymásról? Problémát csináltok a semmiből.
Na meg bocs de elég sok fiatal van aki elég fejlett és idősebbnek adja ki magát, mert meg tudja tenni. 13 évesen van aki ki tudja magát adni 16-nak.bocs de 14 év alatt ha gebasz van, vagy kiderül még büntetendő is.
Kérdező! Tegyük fel, de csak tegyük fel! Ha véletlen becsusszanna egy baba. Ő abban a hitben él, hogy te már felnőtt vagy, érettségiztél, mész tovább tanulni vagy szakmád van és dolgozol vagy munkahelyet keresel. Ha pedig mondjuk abortusz mellett döntesz vígan közli a dokival hogy 18 vagy, miközben tinédzser. Szerinted??? Már maga az élethelyzete is más egy 18 és egy 16 évesnek, aki gimnáziumba jár és a szülei tartják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!