Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hazudtatok már korról, mert...

Hazudtatok már korról, mert azt hittétek nem lesz komoly?

Figyelt kérdés
16 vagyok, megismertem egy srácot egy platformon, viszont nem gondoltam akkor, hogy kötődni fogok hozzá, azt hazudtam hogy 18 vagyok. már nagyon bánom, hogy ezt mondtam neki. hogyan tehetném jóvá? nektek mik a tapasztalataitok?
2020. jún. 20. 20:44
 1/7 anonim válasza:
Úgy teheted jóvá, hogy megmondod neki az igazat.
2020. jún. 20. 20:56
 2/7 anonim válasza:

Mondd el neki az igazat :D

Amúgy 2 év nem nagy dolog. Én 10-et szoktam letagadni :D

2020. jún. 20. 20:58
 3/7 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, mi a büdös francért kéne hazudni a koromról?
2020. jún. 20. 21:31
 4/7 anonim válasza:
#3 mert szinte mindenki ez alapján ítélkezik. Én inkább el se mondom eleve, nem említem bemutatkozáskor. Ha meg valaki ezzel kezd (pl "szia, korod?") vissza se írok, mert azok tipikusan ezek az emberek.
2020. jún. 20. 21:49
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 pontosan
2020. jún. 20. 21:58
 6/7 anonim válasza:

Nek tudom hogy mit problémáztok azon, hogy valaki tudni akarja a korotokat. A korotok is ti vagytok, és hozzátok tartozik. Megmondjátok és ennyi volt. Helyette mit csináltok? Teljes pszichológiai elemzésbe kezdtek, kattogtatjátok az agyatokat, elítéltek valakit ismeretlenül. Teljesen logikus. Ha pedig komoly a kapcsolat a cél, akkor miért is ne lenne alap dolog egy ilyen infót tudni egymásról? Problémát csináltok a semmiből.

Na meg bocs de elég sok fiatal van aki elég fejlett és idősebbnek adja ki magát, mert meg tudja tenni. 13 évesen van aki ki tudja magát adni 16-nak.bocs de 14 év alatt ha gebasz van, vagy kiderül még büntetendő is.

Kérdező! Tegyük fel, de csak tegyük fel! Ha véletlen becsusszanna egy baba. Ő abban a hitben él, hogy te már felnőtt vagy, érettségiztél, mész tovább tanulni vagy szakmád van és dolgozol vagy munkahelyet keresel. Ha pedig mondjuk abortusz mellett döntesz vígan közli a dokival hogy 18 vagy, miközben tinédzser. Szerinted??? Már maga az élethelyzete is más egy 18 és egy 16 évesnek, aki gimnáziumba jár és a szülei tartják el.

2020. jún. 21. 05:15
 7/7 anonim válasza:
Már nem azért de bármi legyen az oka hazudni akkor is gáz emellett ha az igazi korod mondtad volna és lekoptat akkor olyan is a srác
2020. jún. 21. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!