Lenne jelentkező kötekedésre, "oltogatásra"?
Figyelt kérdés
Elég jó vagyok benne - mint egyébként sok minden másban is - és megjött hozzá a kedvem, meg már únom a sok "lányok kinek van kedve beszélgetni?" kérdést, legyen valami más téma is ebben a kategóriában.
Úgy terveztem, hogy beszélgetünk valameddig, és az első adandó alkalomnál beleköt az egyik a másikba, ő meg erre válaszol ugyanígy aztán ameddig el nem laposodik ez megy. Itt úgyis mindenki olyan jó ebben tapasztalataim szerint.
Aki a legjobban csinálja, azt külön díjazni is fogom, egy jó nagy dícsérettel.
2020. jún. 18. 23:27
11/13 anonim válasza:
Ja értem. Hát nem izéből, de az ilyen gentleman trollokra a tapasztalat szerint nincs itt szükség, hamar kivet magából a Gyk troll-társadalma :D
2020. jún. 19. 01:42
12/13 anonim válasza:
Mi lenne ebben az újdonság? Nem tűnt fel, hogy ez a fórum másról sem szól? Ehhez nem kell privátban beszélgetni.
2020. jún. 19. 07:30
13/13 anonim válasza:
kezdjük
2020. jún. 19. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!