Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne jelentkező kötekedésre,...

Lenne jelentkező kötekedésre, "oltogatásra"?

Figyelt kérdés

Elég jó vagyok benne - mint egyébként sok minden másban is - és megjött hozzá a kedvem, meg már únom a sok "lányok kinek van kedve beszélgetni?" kérdést, legyen valami más téma is ebben a kategóriában.

Úgy terveztem, hogy beszélgetünk valameddig, és az első adandó alkalomnál beleköt az egyik a másikba, ő meg erre válaszol ugyanígy aztán ameddig el nem laposodik ez megy. Itt úgyis mindenki olyan jó ebben tapasztalataim szerint.

Aki a legjobban csinálja, azt külön díjazni is fogom, egy jó nagy dícsérettel.

2020. jún. 18. 23:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
Az űr veszélyes hely. Főleg, ha a két füled közt van.
2020. jún. 18. 23:34
 2/13 anonim válasza:
Anyádnak is kéne egy jó nagy dícséret, hogy a világra hozott.
2020. jún. 18. 23:38
 3/13 A kérdező kommentje:
Én valami eredetire gondoltam, azért írtam, hogy legyen előbb beszélgetés, hogy ha az írottakról eszembe jut egy beszólás, akkor azt mondjam el, nem az ilyen "előre megírtakat". De majdnem nem volt rossz.
2020. jún. 18. 23:38
 4/13 A kérdező kommentje:
#2 nem kell dícséret, anélkül is tudja, hogy jó döntés volt.
2020. jún. 18. 23:39
 5/13 anonim válasza:
Menj aludni.
2020. jún. 18. 23:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Mire is számítottam?!:D
2020. jún. 18. 23:42
 7/13 anonim válasza:
Ha nagyon éget a kényszer írhatsz magadról valami valamit hogy megtaláljam a gyenge pontodat.
2020. jún. 18. 23:58
 8/13 anonim válasza:
A gyenge pontja a pici kukija, amit meg kéne pöckölgetni egy sokkolóval, aztán nyugton maradna.
2020. jún. 19. 00:02
 9/13 anonim válasza:

" már únom a sok "lányok kinek van kedve beszélgetni?" kérdést"

Ha igazán tökös lennél, ezeknél a kérdéseknél kötekednél :)

2020. jún. 19. 00:49
 10/13 A kérdező kommentje:

9: nem értem a összefüggést :D

De volt már rá példa, viszont az jóindulattal történt mindig, itt csak unalom űzésként akartam csinálni, olyannal aki jelentkezik, ergó nem bántom meg.

2020. jún. 19. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!