Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha innen...

Miért van az, hogy ha innen beszélgetek lányokkal, akkor pár nap, ritkábban pár hét után eltűnnek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban beszélgettem innen lányokkal, de valamiért kivétel nélkül eltűnt mind. Pedig a beszélgetés jó volt, ők is érdeklődőek voltak, meg jófejek, de hirtelen eltűntek.
2020. jún. 13. 03:36
 1/10 anonim válasza:
Lehet,hogy lefárasztottad őket valamivel vagy sokat beszéltél valamiről esetleg ismerkedni akarsz ők meg nem
2020. jún. 13. 05:31
 2/10 anonim válasza:
Ugyanez van más esetben is, nyugi. Ez a felület-, az itt jelenlévők sem az a "hosszútávra gondoltam", vagy "kitartó vagyok" gondolkodású lenne. (F)
2020. jún. 13. 06:18
 3/10 anonim válasza:
Mert nem mersz veluk szemelyesen talalkozni.
2020. jún. 13. 06:55
 4/10 anonim válasza:
Pár hét? Mit vársz? Bocsi, de én sem levelezgetnék hetekig. Kb 3 nap múlva már talizni kellene, vagy ha nem is jön össze 3 nap múlva de 1 héten belül nem ártana. Ennyi idő alatt bőven el kell tudni dönteni, hogy van-e értelme személyesen randizni vagy sem.
2020. jún. 13. 07:26
 5/10 anonim válasza:

Egy manipulatív ember hónapokig tudja azt a szöveget lökni, amit hallani akar a másik.

Még személyesen is.

2020. jún. 13. 08:23
 6/10 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de szerintem ez az oldal nem alkalmas tartós beszélgetésekre. Lásd perceket kell várni hogy megkapj egy üzenetet.
2020. jún. 13. 11:20
 7/10 anonim válasza:

Nem szabad erre az oldalra hagyatkozni.

Meg ki tudja, hogy egyáltalán lányok voltak-e.

2020. jún. 13. 16:36
 8/10 anonim válasza:

Szerintem nem mindenkinél ugyanaz az indok.

Én itt is szívesen beszélgettem volna hosszabb ideig 1-1 szimpatikus fiuval,de eltűntek.

Lehet szó érdeklődéshiányról,vagy mert nem erre használják a gyakorit / ritkán aktívak itt, vagy az is meglehet hogy zavarják őket hogy nem tudják hogy nézel ki

Szerintem jobb az ha szimpi innen valaki akkor átmentek kozossegi oldalakra, ott kényelmesebb chatelni stb

2020. jún. 13. 16:55
 9/10 anonim válasza:
Lehet csak te gondolod úgy,hogy jókat beszélgettetek.
2020. jún. 14. 16:41
 10/10 anonim válasza:
Utolsó ez hatalmas volt xd
2020. jún. 14. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!