Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdjem le hogy nem tudok lányokkal beszélgetni? 19F
Figyelt kérdés
Tudtok valahogy segíteni, kort is írjatok.2019. dec. 23. 23:54
1/10 anonim válasza:
Ha leírod, hogy mi is a problémád, talán igen.
Sötét középkor.
2/10 anonim válasza:
Erőltesd az ismerkedést/beszélgetést és majd jobb lesz
20f
3/10 anonim válasza:
Úgy, hogy nagyon figyelsz Rá. Csak rá. És adódik, hidd el, hogy mit mondj. Nem kell előre felkészülni a mondatokkal, mert úgysem lesz olyan a beszélgetés, mint amit előre elképzelsz.
4/10 anonim válasza:
Úgy küzd le, hogy odamész olyan lányokhoz az utcán, akik nem tetszenek, és velük tanulgass beszélgetni... Így megszokod majd az elutasítást és a rögtönzést is ;)
5/10 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nem nagyon van lány ismerősöm akivel tudnák beszélni hogy szokjam a lányokkal való beszélgetést, mert már ez is nagy segítség lenne.
2019. dec. 25. 20:27
6/10 anonim válasza:
Én tudok segíteni, bár én 19/f vagyok.. Ahogy gondolod, küldj üzit aztán felszedjük a csajt neked
7/10 A kérdező kommentje:
Lányok segítségnek jobban örülnék, de azért köszönöm az eddigi válaszokat ment a zöld kéz.
2019. dec. 26. 13:42
8/10 anonim válasza:
Szia! Sajna nem tudok segiteni, de érdekelnének a válaszok. Ugyanez a problémám, csak lányba. Nincsenek fiú haverjaim pedig elég klassz lenne, és beszélgetni sem tudok nagyon velük.. Érdekelnének a tippek😊
9/10 anonim válasza:
Utolsó, neked is segíthetek ha szeretnéd :) 19/f és nem, nem csajozni szeretnék, van barátnőm ;)
10/10 anonim válasza:
19L
Nekem az vált be, hogy semmi céllal, netes, ismerkedős oldalakon beszélgettem emberekkel, kipróbáltam különböző stílusokat, melyik passzol hozzám, de ha valami kezdett kialakulni vagy nekem nem jó irányba menni, azt hagytam. (Pl. Anotalk, Chat.hu,...) Tudom, nem a legintelligensebb emberek vannak fenn ilyen helyeken, de kb 10-20%-ával jól el lehet beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!