Ha egy lánynak a kezéről képet kérek az nem zaklatás ugye?
1, Nem zaklatás
2, Nem tudja a helyzeted
3, Ha fel is jelentene, hetek múlva kapnál egy levelet, nem pedig a TEK rohanna hozzád. :)
Ha naponta 50-szer írod neki és nem hagyod békén, akkor zaklatás.
Azért írta ezt, mert nem akarja, hogy írj neki.
Mi az, hogy mennyire vedd komolyan? Nyilván az nem komoly, hogy tényleg úton van a TEK. De az komoly, hogy azt szeretné, hogy ne írj neki.
Ha random ismeretlenekre, vagy alig ismerősökre ráirkálsz ilyeneket, az elég ijesztő, és zaklatásszámba menne nálam is.
A rendőrség nem megy, de hagyd békén. A többit is.
Nem kell komolyan venni, a rendőrök ilyen miatt
Én azt nem értem, hogy mi értelme ezt csinálni.
Nekem is írtak már srácok, akikkel sose beszéltem még, hogy fotózzam le nekik a kezemet. Miért kell másokon kiélned a fétised? Létezik a Google képkereső és még tucatnyi más webhely, ahol találhatsz ilyen képeket, és nem kerülsz ilyen helyzetbe.
Az említett srácokat csak letiltottam és szóltam a barátnőimnek, hogy tegyenek így, mert ilyet csinálni szerintem messze nem normális.
19/L
Miért kérne ilyet bárki olyan lánytól, aki egyértelműen nincs elég közeli kapcsolatban? Miért így szeretné megismerni, ahelyett, hogy mondjuk élőben találkozna vele és ott vetne két pillantást a kezeire?
19/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!