Függőséggel küszködők vannak itt?
Nos
Jatek fuggo, sorozat fuggo, gep fuggo, facebook fuggo, telefon fuggo, csoki fuggo, kapcsolat fuggo gyik fuggo voltam, mindegyiken valtoztattam, szoval nincs olyan amitol fuggnek. 1 ev belso fejlesztesbe telt es megoldodott minden
Nekem orrspray függőségem van. Már leszoktam róla jó ideje, és nem használom, de valamilyen szinten csak megvan még a függőség, mert ha fújnék, akkor biztos, visszaesnék, így ha valóban olyan bajom van, hogy kellene rá, akkor se használom.
Előtte heti szinten vettem a Rhino-kat, nem kaptam nélküle levegőt, fulladtam, minden bajom volt.
Paracetamol-függőségem is van. Van, hogy több hónapra leszokok, de könnyen visszacsúszok. Ha ilyen van, akkor kapkodom őket kettesével, amint letelik a kötelező várakozási idő két dózis közt. Valahogy felpörget, így ha nagyon fáradt vagyok, vagy nincs egy feladatra kapacitásom, akkor nyúlok érte.
Jó sokan vagyunk gyk függők!
Ki mikor kezdte? Én 2012ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!