Függőséggel küszködők vannak itt?
Sajnos egész gyűjteményem van:
Dohányzom 8 éve
Rengeteg sorozatot nézek és ha elkezdtem nézni egyet akkor kényszeresen végig nézem akkor is, ha nem tetszik.
Coca-cola zero-ból nap 3 litert iszom, ha nem akkor ki van száradva a szám és fáj a fejem.
Körömlakkokat is kényszeresen gyűjtök.
Fájdalomcsillapítókat pedig cukorka módjára eszem.
Nekem a szomorúság a függőségem. Aki megpróbált kihúzni belőle az egy idő után feladta. Nem vagyok annyira megkeseredett, az arcomra nem ül ki, csupán a lelkem fáradt el.
Kijönni belőle nehéz, az ember egy idő után megszokja.
Lehet butaságnak hangzik. Elnézést érte.
Alkoholról leszokóban vagyok két hónapja.
Eközben ráálltam a kávéra, most szintén leszokóban vagyok.
A depresszióm kisebb szünetekkel másfél éve tart.
Dolgozni kellene mennem, de egyre jobban kiújul a szociális fóbiám, nem bírom az embereket és félek, hogy ki leszek utálva.
Szemétkaja-függőségem tombol, anno majdnem 20 kg-t lefogytam, most mindet visszaszedtem.
Gyógyíthatatlan Gyk-függő vagyok. Többet kommunikálok itt, mint az életben. Erről nem tudok lejönni.
Még mindig gyűlölködöm az exem miatt, aki részben hibás azért, hogy tönkrementem. Önigazolás-függőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!