Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Azért mert óvodában mindig bepisiltem és nagyon büdös voltam és egyszer, aki ezt megérezte még le is hányt. :( na akkor még büdibb lili lettem. :(
- álbüdilili
Képzeljétek el, hogy én egyetlen egy részt sem láttam a barátok köztből. :D
- 634-es Ügynök
Nwm, nekem az mem tetszett, hogy az utolsó epizód összecsapitt lett. Kezdjük ott hogy nem ilyen ha valaki felébred a kómából. meg miért Bartha zsolt mondta a búcsúszöveget? Nem is volt árva. És miért nem volt benne egyfordulat ami kihatott volna az egész sorira?
Pl tudjuk hogy zoltan nem halt meg anno a karambol, csak meg volt rendezve, mert a tanuvedelmi programba ment volna, venezuelaba költözött volna, de beteg lett és meghalt.
Na kiderulhetett volnahogy amugy lett egy gyereke vagy meg se halt, eleg mindig, vagy akarmi.
Ja ez a másik, kb már azok se voltak ott akiket 2015 körül otthagytam. Vissza kellett volna jönnie olyanoknak akik 98-ban ott voltak.
Plusz tartom magam ahhoz, hogy akkor is olyan lezárás kellett volna ami kihat a 23 évre, nem az, hogy most Bartha Zsolt elmond egy megható monológot meg Miki fepébred a kómából és csók.
Mizu gyerekek?
Vaszilij
Sziasztok gyelekik
-A Kanál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!