Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Sziasztok, visszatértem
-Leves
A fagyival töltött kürtőskali nekem is bakilistás :3
Képzeljétek el amúúúgy, még a gimiben is egyszer bepisiltem, mert a kémia órán a kísérlet közben olyan erős ammónia szag lett, hogy meghozta az ihletet. :( Akkor pedig már Moscskosnak is becéztek, nem csak Büdi Lilinek, amit azért kaptam, mert általános iskolás koromban sokat bepisiltem és büdös voltam és pisis. :(
- álbüdilili
Bekalili hihi
Nekem a hekk a bakilistás (kakilistás haha)
Igazából rosszul lettem a hekktől én is, azóta nem os eszek hekket.
Szevasztok!!!
Kivagyok?
Valószínűleg azért lettem rosszul, mert vagy a 35+ fokos időjárás nem tesz jót a hekknek (bár akkor a múltkori halfilétől miért nem lettem rosszul) vagy az olajat sokadszorra használtak. A hekket amúgy 2 külön helyen ettem két külön napon.
Mindenestre az első hekkezés csak azután tette meg a hatását, hogy otthon voltam és igazából egy mosdó látogatással megúsztam.
A másodiknál a Rómain lettem rosszul és én naiv azt hittem, hogy nyugodtan elindulhatok haza (nem akartam még visszamenni az ottani nyílvános wcbe, mert, bár tiszta, de sokan vannak egyrészt, ne rám várjanak, másrészt messze voltam a wctől, nem akartam oda visszasétálni aztán megint kisétálni oda ahol eredetileg voltam).
Szóval hülye fejjel elindultam hazafele. :D
Jaj amúgy a vicces, hogy a második hekkezés után többször lettem rosszul aznap és az első rosszullétnél elértem egy nyilvános wcre, ahol a néni akkor mosott fel én meg izzadtan, reszketve berohantam és remegőhangon mondtam közben, hogy bocsánat, de sürgős, miközben szinte rahajítottam az asztalra a pénzt és a néni meg döbbenten nézett, annyi ideje se maradt hogy azt mondja, hogy fapapucs. :D
Kedves néni volt amúgy, a végén, amikor kijöttem, együtt nevettünk, kedvesen mondta, hogy semmi baj nincs, mert nyáron hyorsan felszárad a padló.
Utána elindultam onnan hazafele, megint rosszul lettem és mivel egy idi..óta vagyok, nementem vissza abba a wcbe, hanem hazamentem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!