Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Nem fosok már,
csak azért írtam ide ,mert azért attól is megy a válaszok száma azért a rekordhoz,szerintem.
A "Rocky" vagyok amúgy, de lehet válltoztatok nevet "Fososra"😀
Nem tudom,szerintem ilyen fölösleges dolgokkal már felesleges kitölteni a kommentszámot. Legalább beszélgessünk normálisan,ha rekordot akarunk.
~Boszi
akkor valaki dobjon már be egy témát. Voltak értelmesnek induló diskurzusok, de hamvába holtak bele.
Egyáltalán hol van a Házmester meg A Kanál, meg a többi?
- /+!-es ügynök
Na feldbok 1 témát akko,
Holdraszállás.
Holdraszállás. Volt már.
Bizonyára megtörtént, bár vannak elméletek, miszerint nem. Nem értem miért. Az egyik kedvenc elméletem, mely még logikus is lehet, hogy a hidegháborús években azért terjesztették el a holdraszállást, hogy az oroszok az anyagi forrásaikat az űrprogramba öljék és így az USA előnyhöz jusson.
Mindent a politika mozgat, ezt is.
Az űrversenyt az amcsik megnyerték, a szovjetek kihátráltak.
Vannak ott hagyott dolgok a Holdon, amelyek ma is látszanak. A Holdraszállásos filmfelvételeket a korabeli technikával nem lehetett volna így meghamisítani.
És ami fő, amit Bosziból lett Kertész is mondott korábban: túl sokan voltak benne. Ennyi embert a legalsóbb szintekig nem lehetne lefizetni, megzsarolni, elhallgattatni ennyi éven át.
- 634-es ügynök
Hm. Borzasztó lépé volt. Vitatott a szükségessége. az amcsik rohadt pipák voltak a japcsikra már. A szigetről-szigetre harc mocskosul megviselte az emberállományt. Azt mondták 50%-os veszteséggel számolnak, ha partraszállással akarják elfoglalni Japánt. Így döntöttek az atombomba mellett. Előtte szórólapoztak repülőkről, hogy kevesebb ember maradjon a célterületen. Volt javaslat a próbarobbantásra is, de úgy vélték, hogy az nem lesz elég meggyőző.
Végül mégis volt próbadobás. No nem Japánnak, hanem az oroszoknak címezve. Japánnal demonstrálták az erejüket az oroszokkal szemben. Akik persze nem voltak restek 1949-ben ők is robbantottak.
A kérdés: Hirosima és Nagaszaki a 2. vh. vége vagy a hidegháború kezdete?
Na, megtaláltátok a kedvenc témámat😴
Majd jövök, ha van valami izgalmasabb.
Újonc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!