Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Elég unalmas napom volt, és bár nem annyira szeretem az esőt, de most jól jött, mert a szomszéd befejezte a fűnyírást. Pedig a falumban (kimondatlan) törvény, hogy vasárnap nem lehet hangoskodni, most mondd meg Boszi...
Neked hogy telt a napod?
Úrsiten,ugyee? Hát tegnap nálam meg anyukám porszívózott, és borzasztó volt. Nálunk a házban (kimondatlan) törvény,hogy ha én itt vagyok,nem lehet porszívózni. Sajnos csak én vagyok erre tekintettel és mindenki más figyelmen kívül hagyja. :/ Amúgy jó volt. Kb. egész nap a Tv előtt punnyadtam és toltam magamba a kaját.
~Boszi
Itt brutális volt az idő. De legalább formában tudom tartani magam és egy új extrém sportot is kipróbálhatok. Korcsolya az udvaron, majd rafting a körúton 😁
Újonc
Hát én egyenesen örülnék, ha valaki porszívózna például a szombámban. Én hétvégén sosem találok semmi értelmeset a tv-ben, csak az Anikó show, Mónika show. Ezektől már a hideg kiráz.
~kérdező (ha valakinek nem lenne tiszta :D)
Azok a műsorok még mennek? Azt hittem már rég megunta mindenki és ment a lefolyóba. Egyszer csak kifogynak a hülyékből..ugye?
~Boszi
A hülyékből soha nem fogynak ki. A Maúnika só meg klasszikus kérem.
>Ügynök
Vizes hasmenésem van, van házipraktika ami rendbehozná a gyomrom ,bélrendszerem?
Nektek mi vált be eddig?
Gondolom jártatok már így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!