Lennél az útitársam?
Akár egész évben is,mivel rengeteg a szabadidőm.Lakóautóval rendelkezem,tehát lehet,be-külföld egyaránt /kemping/.Lehet más formában is
repülő szálloda stb. Csak hölgyet keresek nem baj ha van cca. kamasz lánya,mivel nekem van egy kamasz kisfiam 14 éves./Én egy idősebb apuka vagyok a kisfiam nincs mindig velem.Tehát lehet kettesben lehet gyerekekkel is.Részletek megbeszélés tárgya.Nincs semmi kötelezettség---nagyon szeretek utazni .Költség kímélés és nem jó egyedül.Ha kapok fényképet megköszönöm email:gabortorok3@gmail.com
Jézusom:)
kb. 3 percet röhögtem a jérdéseden....
Ha utitársat nem is, de kaptál egy hálás embert, akinek szebbé tetted a napját.
Szerintem meg nem gáz a kérdező, ne bántsátok.
Kultúrált, normális kérdést írt.
Nyilván nőként nem pattannék ismeretlenül egy idegen férfival utazgatni, de lehet ismerkedni, barátkozni, elsőre helybeli kis kirándulásra menni vagy ilyesmi, hogy meglegyen a bizalom.
Sokkal értelmesebb így, egy közös èrdeklődès, hobbi mentén próbálkozni, mint pl a 44F elhíresült gáz, alázós csajozós szövegei.
Kár, hogy csak kisfiam van és szabadidőm se sok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!