Nők! Itt miért nem szokás részetekről a kulturált privátokra válaszolni?
Akkor kezdjük azzal:
Nőként kiírsz egy választ, amiböl kiderült, hogy nő vagy. Rögtön utána jön a privi, hogy "xy vagyok, írj!". Vagy véleményt kér a farkáról, ilyesmi.
És ne feltétlenül kényes témakörökben írt válaszra gondolj, bárhol, bármikor!
Így van, aki a privátokat már meg sem nyitja.
A másik: ez nem ismerkedős oldal. Az ismerkedés témakör, azt jelöli, hogy itt ismerkedéssel kapcsolatban várják a kérdéseket.
3. Mit kezdjek a "Laci vagyok, ismerkedjünk?" Kezdetű kérdésekkel? Nálam az ismerkedés spontán jön. Ez nem úgy működik, hogy OK, akkor most ismerkedünk... (Aztán meg persze a harmadik kérdés már a mellméretem, meg hogy milyen pózokat szeretek... No comment)
14. Tévedsz ezt az ismerkedés topikot valóban azért hozzták be, hogy ismerkedjenek az emberek, szóval már lehet itt is társat keresni, ezért itt nem is lehet pontozni a válaszokat, mint látod. Nem azért, hogy ismerkedés témakörben kérdezzenek, arra ott van az emberek kategória.
A válasz többi részével viszont teljesen egyetértek, én is ezt tapasztalom nőként. Válaszolok egy bármilyen kérdésre, még az sem derül ki a válaszból, hogy nő vagyok, de így is 800 privit kapok amiben vagy farok szelfi vagy valami perverzség (de nem udvarias kivitelben, hanem olyan szavakkal és hangnemben ahogy a kutyámmal sem beszélnék).
"mindenki kanos, tavasz van."
És? Kit erdekel?
Ők sem tudják, mit akarnak.
Ja igen. Pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!