Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nők! Itt miért nem szokás...

Nők! Itt miért nem szokás részetekről a kulturált privátokra válaszolni?

Figyelt kérdés
Feltettem tök ártatlan, humoros kérdéseket. Jönnek rá a barátságos, nyílt női válaszok. Írok értelmes privit nekik, arra meg nem válaszolnak. Akkor mi a búbánatnak írnak kommentet, hogy megismernének? 🙃
2020. máj. 13. 23:42
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Kérdezni akarok. Írj.
2020. máj. 14. 00:07
 12/35 anonim válasza:
Hát nekem még egy értelmes hímnemű sem írt innen... főleg úgy, hogy ismerkedni sem akarok. szal...😁😁
2020. máj. 14. 00:24
 13/35 A kérdező kommentje:
😥
2020. máj. 14. 01:01
 14/35 anonim válasza:

Akkor kezdjük azzal:

Nőként kiírsz egy választ, amiböl kiderült, hogy nő vagy. Rögtön utána jön a privi, hogy "xy vagyok, írj!". Vagy véleményt kér a farkáról, ilyesmi.

És ne feltétlenül kényes témakörökben írt válaszra gondolj, bárhol, bármikor!

Így van, aki a privátokat már meg sem nyitja.

A másik: ez nem ismerkedős oldal. Az ismerkedés témakör, azt jelöli, hogy itt ismerkedéssel kapcsolatban várják a kérdéseket.

3. Mit kezdjek a "Laci vagyok, ismerkedjünk?" Kezdetű kérdésekkel? Nálam az ismerkedés spontán jön. Ez nem úgy működik, hogy OK, akkor most ismerkedünk... (Aztán meg persze a harmadik kérdés már a mellméretem, meg hogy milyen pózokat szeretek... No comment)

2020. máj. 14. 05:31
 15/35 anonim válasza:

14. Tévedsz ezt az ismerkedés topikot valóban azért hozzták be, hogy ismerkedjenek az emberek, szóval már lehet itt is társat keresni, ezért itt nem is lehet pontozni a válaszokat, mint látod. Nem azért, hogy ismerkedés témakörben kérdezzenek, arra ott van az emberek kategória.

A válasz többi részével viszont teljesen egyetértek, én is ezt tapasztalom nőként. Válaszolok egy bármilyen kérdésre, még az sem derül ki a válaszból, hogy nő vagyok, de így is 800 privit kapok amiben vagy farok szelfi vagy valami perverzség (de nem udvarias kivitelben, hanem olyan szavakkal és hangnemben ahogy a kutyámmal sem beszélnék).

2020. máj. 14. 08:26
 16/35 anonim válasza:
Hallod,én még a nem normálisnak is vissza írok(Ami nem perverzióról szól),de nagyon beteg pár ember itt.(Rám írt egy srác és elfelejtettem megkérdezni hány éves.Kiderült,hogy 38 éves...a válaszomnál ott volt,hogy 16/l.Biszexuálitás kategóriában írsz,egyből valami furcsa szerzet hármast szeretne.Amikor vissza írok én tök normálisan és konkrétan úgy érzem magam,mint egy kínvallatáson.Csak kérdez,HA méltónak talál magához akkor lehet ír magáról is valamit.Persze ezelőtt egy millió kérdést tesz fel.Igazából azért,ha azzal kezded,hogy "Megnyalhatom a talpad?" akkor persze letiltalak...)Amúgy valóságba könyebb ismerkedni,mint itt néha.(Pl.A pasik simán azt hazudják,hogy nők.)
2020. máj. 14. 09:23
 17/35 A kérdező kommentje:
Értem. Sajnálom, ha ilyen aberrált férfiak találnak meg titeket, hölgyek. Azt is, hogy miattuk mi, normális férfiak szívunk, mert elhagyott titeket a hitetek és bizalmatok.
2020. máj. 14. 09:37
 18/35 anonim válasza:
Nekem eleve fura, ha valaki gyakorin akar ismerkedni.
2020. máj. 14. 10:41
 19/35 anonim válasza:

"mindenki kanos, tavasz van."

És? Kit erdekel?

2020. máj. 14. 13:01
 20/35 anonim válasza:

Ők sem tudják, mit akarnak.

Ja igen. Pénzt...

2020. máj. 14. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!