Lányok számára "kamu barát" szerepet vállalok!?
Unod már, hogy a muter mindig azzal csesztet, hogy mikor lesz már barátod? A barátnőid (akik már kapcsolatban vannak!) mindig azzal nyaggatnak, hogy kezdeményezz te? Nincs kivel mutatkoznod családi eseményeken, ezért ott ülsz magányosan, bambán, egy barátról álmodva? Akkor most itt a lehetőség!
Jómagam egy jóképűnek mondható, barna hajú és szemű, laza öltözködési stílusú 25 éves srác vagyok, 174 cm és kb. 60 kiló színtiszta izom! (Na jó, az utóbbi talán kicsit túlzás.) Több éven át szerep-játékoztam online, ezért szinte bármilyen szerepet el tudok játszani!
Ehhez nincs más teendőd, mint felkeresni engem privátban és megbeszélhetjük, hogy milyen eseményre szeretnél magadnak barátot, hogy végre ne te legyél az aki kilóg a sorból és szingliként jár el mindenhová! Esküvő, mozi, baráti összejövetel, stb! Egyetlen kikötés, hogy táncolni azt senki kedvéért nem fogok!
Együttes erővel kitalálhatjuk az összejövetelünk körülményeit, amit természetesen megjegyzünk, hogy ne derüljön ki a turpisság! Ha szeretnéd online is irkálok neked néha, hogy úgy tűnjön mintha tényleg együtt lennénk!
És mindezért (hatalmas akció!) csak az utazási költséget kell kifizetned (busz, vonat)! Minden mást állok én, tehát ruhák, fodrász, parfüm, stb, és természetesen ott a helyszínen én fizetnék, ahogy egy igazi barát tenné! (Természetesen ésszerű körülmények között, pl. Tunéziába nem fogok elutazni veled és fizetni mindent.)
Hallgattassuk el végre a szüleid, jelentkezz ma!
Istenem... Mennyi hűhót kell csapnunk még egy kamu barát státusz kikoldulásáért is... Csak az a fránya friendzone...
Ezzel szemben lányok (többségeének) ismerkedési kiírása, ugyanitt:
"Valaki ismerkedni? 19L"
+ elég, ha látszik hozzá. Értsd: visszaveri a fényt.
Na jó, ha te ilyen vagy a való életben is, kedves kérdező, akkor meg szerintem ne itt csajozz (vagy kamucsajozz, tök mindegy), a dumád alapján többre vagy hivatott. Üdv, 24 F
Hát ez nagyon ott van! Nincs szükségem erre a szolgáltatásra, mert szinglinek lenni király de ez igazán kreatív. Ha esetleg csak dumálnál, szólj.
Elismerésem.
🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
megszakadtam a röhögéstől ahogy végigolvastam az egészet egyébként én írnék neked de szerintem a szüleim kivágnának engem is meg téged is mert túlságosan fiatal vagyok hozzád
Ahh, fel nem tudom fogni, hogy nem csajoztál még be. Hát olyat lenyomsz, meghaltam rajtad még olvastam.
Sok sikert a "vállalkozáshoz" és köszönöm, hogy megnevettetél.
"Ahh, fel nem tudom fogni, hogy nem csajoztál még be."
Mert a nők bő 90%-a nincs ezen a szinten. Nekik a diszkóban-jampizó, 12-évesen-már-cigiző menő falubikák kellenek. bocs Kérdező hogy ideírok, de én egész életemben hallgattam a nem értem hogy nicns csajod dumát, magyarul "valakinek biztos kellessz, de nekem nem, megyek befekszk a BMW Jani alá inkább" 35/F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!