Lányok számára "kamu barát" szerepet vállalok!?
Unod már, hogy a muter mindig azzal csesztet, hogy mikor lesz már barátod? A barátnőid (akik már kapcsolatban vannak!) mindig azzal nyaggatnak, hogy kezdeményezz te? Nincs kivel mutatkoznod családi eseményeken, ezért ott ülsz magányosan, bambán, egy barátról álmodva? Akkor most itt a lehetőség!
Jómagam egy jóképűnek mondható, barna hajú és szemű, laza öltözködési stílusú 25 éves srác vagyok, 174 cm és kb. 60 kiló színtiszta izom! (Na jó, az utóbbi talán kicsit túlzás.) Több éven át szerep-játékoztam online, ezért szinte bármilyen szerepet el tudok játszani!
Ehhez nincs más teendőd, mint felkeresni engem privátban és megbeszélhetjük, hogy milyen eseményre szeretnél magadnak barátot, hogy végre ne te legyél az aki kilóg a sorból és szingliként jár el mindenhová! Esküvő, mozi, baráti összejövetel, stb! Egyetlen kikötés, hogy táncolni azt senki kedvéért nem fogok!
Együttes erővel kitalálhatjuk az összejövetelünk körülményeit, amit természetesen megjegyzünk, hogy ne derüljön ki a turpisság! Ha szeretnéd online is irkálok neked néha, hogy úgy tűnjön mintha tényleg együtt lennénk!
És mindezért (hatalmas akció!) csak az utazási költséget kell kifizetned (busz, vonat)! Minden mást állok én, tehát ruhák, fodrász, parfüm, stb, és természetesen ott a helyszínen én fizetnék, ahogy egy igazi barát tenné! (Természetesen ésszerű körülmények között, pl. Tunéziába nem fogok elutazni veled és fizetni mindent.)
Hallgattassuk el végre a szüleid, jelentkezz ma!
Jovanna :D en nem ellenzem, hogy hirdeted magad :D nem is jelentettem (en, attol mas lehetett) de egyebkent jo a szoveg :D en a helyedben a smarolast sem tagadnam meg, ha csak nincs herpesz valamelyikunknek a tobbi meg mar tul menne a jatszason mivel azt nem az emberek elott kell csinalni szoval nem is kell hogy benne legyen :D
Lophatom az otleted? Ne aggodj magyarba nem hirdetnek, nem lennek konkurencia, kulfoldi vagyok, amugy se tudok atmenni magyarba :D
#11: Tudom, nem azért mondtam. Hát a smár sajnos (vagy nem sajnos, hehe) muszáj lenne, mert így lenne hiteles. De annál többet nem is akarok vállalni, nem vagyok hímringyó azért. :D (Bár most pont úgy tűnök.)
Lophatod felőlem.
#12: Gyere vissza egy év múlva. :D Már csak azért is mondtam, mert egyszer ment a smár egy diszkóban egy csajjal (szegény én), akkor 23 voltam még csak, ő meg 19, és mikor kiderült elutasított. :O Eszem megáll, az a 4 év, mást meg 20 év se érdekel. :D
Elméletben és a filmekben, regényekben(játékokban:D) poénos és jó ötletnek tűnik, de a valóságban nem tudom mennyi ideig lehet ezt eljátszani, szerintem maximum egy pár alkalommal, kitartóan pl.egy évig, vagy évekig ezt nem lehet megjátszani....Lehet az elején le kell fixálni milyen időtartamra vesznek téged és a szolgáltatásaidat igénybe.Kötöttök szerződést. Én a díjazást is felhoznám. Mi van akkor ha nem tetszik egyáltalán a lány és pénzért mondjuk mégis belemennél:D Fontolóra kell venni ezt az eshetőséget is. Amúgy kiváncsi vagyok valakinek sikerül-e ezt véghezvinni mert vicces lenne:D Sőt, még az is elképzelhető, hogy szimpatikusak lesztek egymásnak (valahanyadik kamubarátnőddel).
Nekem eszem ágába sincs jelentkezni hogy igénybe vennélek,csak véleményt nyilvánítottam. Öreg vagyok hozzád és túl magas:D is!
"Öreg vagyok hozzád és túl magas:D is!"
Nem baj, majd azt mondjuk a zseniális személyiségem és példa nélküli humorom fogott meg. :D
Amúgy külföldön van aki ezért kemény pénzeket elkér, most néztem pont már egy kezdő is elkér £26-t egy órára, ami így kb. tízezer forint/óra(!). Durva. Nyilván én is kérhetnék érte, ha sikerül kiépíteni egy klienskört, de ez még így nagyon kezdetleges ötlet, ami ezer-féleképpen végződhet, egyelőre nem lenne pofám kérni érte semmit.
#19: Mondtam, egy üveg kék Hubertus kéne hozzá.
#20: Ja tényleg amúgy. :D Olyan régen láttam már el is felejtettem, hogy létezik az a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!