Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki érzi még magányosnak...

Ki érzi még magányosnak magát, "sikeressége" ellenére 30 körül?

Figyelt kérdés

Introvertált embernek mondanám magamat, aki remekül elboldogul egyedül a világban, van egy stabil állásom és egy jövőképem az anyagiak terén, illetve barátaim is vannak, de mégis borzalmasan magányosnak érzem magamat, fizikai értelemben és a külvilág szemében mindenem megvan, de belül kong minden az ürességtől.

A legtöbb ember sajnos nem tud megérteni igazán, nem tudja elképzelni, hogy milyen háttérrel rendelkezem és honnan is jövök, emiatt nem is szoktam megnyílni másoknak, csak ritkán, akkor viszont túlzásba szoktam venni és pofára esek.

Szívesen beszélgetnék hasonló helyzetben lévő emberekkel, hátha találunk valami kiutat ebből a gödörből.

tegnap 18:46
 1/3 anonim válasza:
Esetleg megkérdezhetem hogy férfi vagy nő vagy? És a korod?
tegnap 18:57
 2/3 anonim válasza:
#1-es: Na szerinted melyik lehet?
tegnap 19:06
 3/3 anonim válasza:

Van egy két tippem rá..

tegnap 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!