Miért érzem most már magányosnak magam?
Fiatalabb koromban annyit csalódtam a csodálatos "barátokban" hogy már beletörődtem nekem sosem lesz egy sem. Igazából nem vagyok könnyű eset, de úgy gondolom hogy mindenkinek vannak hibái és mégis vannak barátaik. Elég jól megvoltam egyedül, le tudtam foglalni magam. Már ott tartok hogy távol lakok a várostól amennyire lehet, az erdő szélén. Leginkább online voltak barátaim akiket kockulás közben szereztem. Egy ideje viszont már nem is játszok csak telefonozok meg néha nézek valami animét. Szerettem kirándulni is, de már az sincs kivel. Viszont egy ideje elkezdtem borzasztó magányosnak érezni magam, hogy nincs kivel beszélnem, pedig jó lenne. Nem járok szinte sehova, fogalmam sincs hol kéne barátkozni vagy legalább beszélgetni valakivel.
26/L
Inkább milyen témák nem. :)
Nem nézek tvt, nem ismerek ilyen celebeket, igazából fogalmam sincs se a trendekről, se arról mi a menő. A politikát is elég felesleges és unalmas témának tartom, csak felidegesíti rajta magát az összes ember.
Igazából sok dolog érdekel, állatok, csillagászat, zene, a világ dolgai. Persze nem vagyok annyira okos hogy pl a csillagászathoz is túl tudományos módon álljak hozzá, de azért érdekesnek tartom. :D
Igazából folyamatosan túlgondolok mindent, az egész életet, minden élethelyzetet. Szeretek beszélni a vallásokról is, persze nem úgy hogy a másik megsértődik rajta ha merek kérdezni valamit amit nem értek. Az élet értelme is érdekelne, főleg mivel nem nagyon találom. :D Meg nagyon szeretek viccelődni, főleg ha meg tudom nevettetni a másik félt, de általában csak a hasonló humorérzékű embereket sikerül, sokan nem értik a viccet. :(
Remélem nem túl összevisszaság amit írtam. :D
Én sem nézek már semmilyen televízió csatornát (2015. december 22. óta,) a celebek sem szoktak érdekelni (hétköznapiak, egyszerűek, média felhajtással megfűszerezve.)
Én sem tartok a "divathullámokkal". Semmilyen formában.
Valamilyen formában érdekelne a politika - csak éppen partner nincs hozzá megfelelő - eddig még. Állatok és zene: tőlem sem állnak távol.
Csillagászat? Talán tájfestészeti alkotásokban érdemes megörökíteni a természet szépségeit. Én is bonyolult lelkületű vagyok. Túlzottan is.
Nagyon extrán. :)
Szótlan vagyok általában társaságban és mozdulatlan/egykedvű. Sokáig inkább csak "külső megfigyelő, mint aktív résztvevő". Mégsem tartanak annyira túl unalmasnak a többiek.
Az erősen visszafogott, jól átgondolt humort értékelem (a nem túl távoli múltban találtam egy ilyen szemlélettel rendelkező férfit.) Régebbi ismeretség, csak mostanában kezdett elmélyülni a barátságunk.
Középkorú hölgy
Rám is mindent mondtak már, csak azt nem hogy unalmas lennék. Nem tudom igazából hogy ez pozitív vagy inkább negatív dolog.
Én sem könnyen oldódok, főleg nem nagyobb társaságban, többször is át kell gondolnom ha mégis mondani szeretnék valamit hogy oda fog e illetni, illetve nem néznek e hülyének miatta. "Kicsit" szociális fóbiám van.
Elég sokfajta humort kedvelek, általában próbálok alkalmazkodni ahhoz akivel vicceskedni próbálok, de néha nem úgy sül el akkor sem ahogy szerettem volna.
Mintha rólam írtál volna, szinte minden stimmel :D
Ha rájössz, hogy hogyan lehetne változtatni ezen a helyzeten szólj, mett nagyon kíváncsi lennék rá 🥺
Ott követted el a hibát, hogy kiírtad, hogy lány vagy.😅 Így most az itteni összes kanos kisfiú bombázni fog üzenetekkel, hiába nem voltak ebben a helyzetben csak megpróbálják beetetni veled. Tapasztalatból mondom, hogy itt csak még lejjebb fog húzni az emberek 99%-a minta ahogy most vagy.
Amúgy Én már elengedtem ezt a dolgot, jobb egyedül mint 20 másikkal akik csak kihasználnak meg érdekből vannak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!