Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért érzem most már magányosn...

Miért érzem most már magányosnak magam?

Figyelt kérdés

Fiatalabb koromban annyit csalódtam a csodálatos "barátokban" hogy már beletörődtem nekem sosem lesz egy sem. Igazából nem vagyok könnyű eset, de úgy gondolom hogy mindenkinek vannak hibái és mégis vannak barátaik. Elég jól megvoltam egyedül, le tudtam foglalni magam. Már ott tartok hogy távol lakok a várostól amennyire lehet, az erdő szélén. Leginkább online voltak barátaim akiket kockulás közben szereztem. Egy ideje viszont már nem is játszok csak telefonozok meg néha nézek valami animét. Szerettem kirándulni is, de már az sincs kivel. Viszont egy ideje elkezdtem borzasztó magányosnak érezni magam, hogy nincs kivel beszélnem, pedig jó lenne. Nem járok szinte sehova, fogalmam sincs hol kéne barátkozni vagy legalább beszélgetni valakivel.

26/L

2022. dec. 14. 07:57
1 2
 11/12 anonim válasza:

Ha gondolod, es szeretnel baratkozni irj nyugodtan :)

en is mostanaban elegge egyedül erzem magam. szivesen beszelgetnek veled.

2022. dec. 14. 20:14
 12/12 anonim válasza:
Ha játszol a gta 5- tel jöhetsz kokót eladni
2022. dec. 15. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!