Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt még valaki aki mérgező...

Van itt még valaki aki mérgező szülővel él és nem lát kiutat a szabaduláshoz?

Figyelt kérdés

20 év után, pár hónappal ezelőtt anyámékhoz kényszerültem.

Egész életemben terrorizált, de most így együtt lakva rövid időn belül annyira padlóra tett, hogy felkelni, járni is alig tudok, minden létező pszichoszomatikus tünetet produkálok. A pánikbetegségem eldurvult, ami évek óta tünetmentes volt.

Senkihez sem tudok fordulni és nagyon el vagyok keseredve.

ma 17:15
1 2
 1/13 anonim válasza:
Kontroll visszaszerzése amennyire lehet, pl zárd az ajtódat. Szürke kő technika. Több kinti program, akár csak aludni járni haza. Bár ahhoz elég rossz az időzítés, tudom. Kitartás!
ma 17:55
 2/13 anonim válasza:
Ilyen helyre nem kellett volna visszamenni.
ma 18:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kellett volna. Sajnos akkor még nem gondoltam, hogy segítség helyett ez fog történni. Bántalmazó kapcsolatból menekültem. Ezért is tudott ennyire könnyen kicsinálni az anyám.
ma 18:04
 4/13 anonim válasza:

Jelen, bár nálunk azért ennyire nem durva a helyzet. Én már amúgy beletörődtem meg rájuk hagyom amit mondanak, így nem nagyon tudnak mibe beleállni.

Egyébként a bántalmazó kapcsolat is szoros összefüggésben van a toxikus szülőkkel, nekem is volt.

ma 18:38
 5/13 anonim válasza:
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, de ha szeretnél beszélgetni írhatsz.
ma 18:50
 6/13 anonim válasza:

Huh, kemény a karmád..

Barátnőd nincs akinél mondjuk egy szobát ki tudnál venni? Egyébként nem tudsz visszaszolni? Félsz hogy megver?

ma 19:12
 7/13 A kérdező kommentje:

Nincs senkim.

Annyira nem érdemes visszaszólni, többször fenyegetett, hogy belémb.ssza a kést, meg agyonver.

ma 19:14
 8/13 anonim válasza:
#4 vagyok ha van kedved nekem is irhatsz ha szeretnél beszélgetni
ma 19:15
 9/13 anonim válasza:
Ha már késeléssel fenyeget, hívd rá a rendőrséget.
ma 19:18
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom bizonyítani, ilyen dolgokat mindig csak akkor csinál, ha kettesben vagyunk.

De a múltkor mondtam neki, hogy ezért feljelenthetem, azóta hallgat.

ma 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!