Életfeladat alatt miért a szakmákat kell érteni?
Ha a legvégső cél annak a felismerése lenne, hogy nem csak test vagyunk, és nem csak az anyagi világból áll a létezés, akkor viszont ez mindannyiunk feladata, és nem lennének egyéni feladatok.
Amúgy kicsit olyan ez az "élet iskolája", mintha úgy ülnénk be az iskolapadba, hogy a tanító néni még a feladatot sem írta fel a táblára, azt is nekünk kell kitalálni. :) Érdekes egy iskola ez.
nem hallottam meg eletfeladatrol
vegeredmenyeben viszont ha megnezuk Jezus t akkor eletfeladata volt a tanitas
mint tudjuk legtobb Tanito sose hasznalt tablat, szavakat hasznalt, jelkepesen beszelt, vagy peldakat mutatott az eletben
hogyan tudnank elerni azokat amiket ok?
hogy a materia fele emelkedjunk?
ne legyen szukseg, alvasra, evesre, ivasra, melegsegre
es ezek csak alap dolgok, sok egyeb szamunkra termeszetfeletti szamukra termeszetes volt
az embert mindeg visszarantsak ezek
gazdag akarok lenni, hires akarok lenni, hatalmas akarok lenni
nem akarok foglalkozni a nyomorgokkal, a bunozokkel
minden tanitas pont a legelmibb osztoneinkel megy szembe
meg lehet tenni? keptelenseg szerintem
lemondani a jo dolgokrol
egy lathatatlan joert
"Amikor életfeladatról beszélnek..."
Ki beszél erről?
Úgy írod, mintha valami köztudott dolog lenne.
Holott csak valami hinduista agymosás.
Magyarország nem hindu.
"Ki beszél erről?
Úgy írod, mintha valami köztudott dolog lenne."
Mi az, hogy ki beszél erről? Hát azok, akik erről beszélnek. Rájuk utaltam a kérdésben. Nyilván akik nem beszélnek erről, azokra ez nem vonatkozik, mivelhogy ők nem beszélnek erről. XD És nem, nem minden körökben köztudott, nyilván csak ott köztudott, ahol beszélnek ilyesmiről. Nem azt írtam, hogy mindenki, mindenhol erről beszél. Te jó ég...
"vagy akár a legmélyebb szegénységet"
Ha tegyük fel, az a feladata, hogy megtapasztalja a legmélyebb szegénységet, akkor ebből még következhetnek újabb feladatok: megtanulni elfogadni a helyzetét, vagy éppen szembe szállni vele, és kitörni a szegénységből. Mindkét verzió kaphat pozitív és negatív színezetet is. Az elfogadás jelenthet tétlen beletörődést (negatív) és megbékélést (pozitív) is. A szembe szállás pedig jelenthet hadakozást a sorsa ellen (negatív) vagy a küzdelem és kilábalás képességének fejlesztését is (pozitív). Ha nem tudjuk a halandó elménkkel, hogy az élet mire akar minket tanítani az adott helyzettel, akkor mi alapján döntjük el, hogy melyiket választjuk ezek közül?
"Ha nem tudjuk a halandó elménkkel, hogy az élet mire akar minket tanítani az adott helyzettel, akkor mi alapján döntjük el, hogy melyiket választjuk ezek közül?"
A belső késztetés, az ösztön irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!