Lányok, valakinek nem lenne kedved barátkozni?
Figyelt kérdés
Jó lenne egy barátnőt találni, lehetőleg Pest környékén, akivel rendszeresen tudnánk találkozni és sorozatozni, állatkertezni, meg igazából csomó programot beiktatni. Felőlem mehetünk Ikeába is, szeretem azt a helyet. ^^
Én 21 éves vagyok, nagyon szeretem az állatokat (van egy leopárdgekkóm és a Fővárosi Állatkertben vagyok önkéntes), nagy nerd hírében állok, sok játékot szeretek, illetve könyveket is. Sok rajzfilmet is fogyasztok, főleg ilyen queer dolgokat, mint a The Owl House.
Nagyon szívesen beszélgetek bármiről, nyitottnak tartom magam.
Egyébként transz vagyok és leszbikus, erről szólok előre.
jan. 13. 21:53
1/1 anonim válasza:
Nem szívózásból kérdem, de ha te most transz lány vagy, akkor eredetileg, a biológiai nemed az férfi, vagy az eredeti nemed nő, és jelenleg férfiként élsz?
jan. 14. 02:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!