Hol találok olyan férfit aki kizárólag levelező partner szerepben tudna maradni?
Figyelt kérdés
42éves molett nő vagyok. Betegség miatt velem nem lehet találkozni sem telefonon beszélni. Nem párt keresek, csak egy fix levelező társat, aki férfi. A szerelem illúziójára vágyom.tegnapelőtt 17:13
1/8 anonim válasza:
Miért nem lehet még telefonon sem beszélni veled?
tegnapelőtt 17:15
2/8 anonim válasza:
#Húsosszáj?
Pontosan mit akarsz te szerelem illúzióján?
tegnapelőtt 17:16
3/8 anonim válasza:
És milyen témában vágysz levelezni? Bár a húsos száj címke eléggé magáért beszél...
4/8 A kérdező kommentje:
Idővel azt lehet. Kevert szorongásos betegség miatt nem.
5/8 anonim válasza:
Hopp egy romantikus csalo 😂
tegnapelőtt 17:17
6/8 A kérdező kommentje:
Nem baj a kölcsönös szimpátia. Tettszik, ha húsosabb szája van egy férfinek. Ismerkedni, barátkozni, idővel erősebb szimpátia, majd jöhet egyéb téma is.
tegnapelőtt 17:19
7/8 anonim válasza:
Én benne lennék, 53. éves ffi vagyok.
tegnapelőtt 17:49
8/8 anonim válasza:
Szia, szívesen leveleznék veled. Írj rám!
tegnap 05:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!