Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Levelező társ hosszabb távra?

Levelező társ hosszabb távra?

Figyelt kérdés
Egyelőre elég lenne csak online. Esetleg néha hangüzenetet küldeni, ami épp kényelmes. Baráti céllal ismerkednék, hozzám hasonló, magányos emberekkel. 30/N
jan. 5. 15:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szia. Baratkozas reszemrol oke! 36/f irj ha gondolod.
jan. 5. 16:13
 2/12 anonim válasza:
Szia. Részemről benne lennék. Írj egy privátot kérlek, nekem még ritkábban engedi, mert új vagyok... 32F
jan. 5. 17:00
 3/12 anonim válasza:

Hali, barátkozásban benne lennék én is (31/F ha számít)

Bár feltételezem azóta n+1 privátot kaptál xD

jan. 5. 17:02
 4/12 anonim válasza:
Arra azért készülj fel, hogy az előző három nem barátkozni akar, ahogy egyetlen normális férfi sem.
jan. 5. 17:18
 5/12 anonim válasza:

4, miből gondolod, talán személyesen ismersz, tudod betéve a múltam, te alakítod az igényeim?

(2. vagyok)

jan. 5. 17:19
 6/12 anonim válasza:
Barátkozhatunk, ha szeretnél. Bár nem vagyok magányos, de jó ha vannak barátai az embernek.
jan. 5. 17:30
 7/12 anonim válasza:
Elso kommentelo vagyok. Negyes rosszul gondolod. Csak a baratkozas erdekel, pont ilyen kerdest akartam en is ki irni.
jan. 5. 17:45
 8/12 anonim válasza:
Barátkozás részemről is oké lenne, ha gondolod írj. (F41)
jan. 5. 20:23
 9/12 anonim válasza:
4! Nekem a gyakoriról lett három stabil barátsàgom nőkkel, gondoltam szólok...mondjuk ettől tény, hogy a férfiak többsége előbb-utóbb tényleg többet akar.
jan. 5. 20:54
 10/12 anonim válasza:
Szia. Nekem is írhatsz, ha szeretnél. 28/N
jan. 6. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!