Barátkozás céljából szeretne valaki ismerkedni?
Sajnos azt veszem észre hogy manapság egyre jobban nem lehet ismerkedni se barátság se párkapcsolat céljából pár mondat után eltűnnek az emberek minden platformon bárhogyan is próbálkozom.
De úgy vagyok hogy mégegyszer megpróbálom, elsősorban barátság lenne a cél.Hobbik:szeretek filmezni,kirándulni, zenét hallgatni, türelmes, kedves.segítőkész ember vagyok. 40-50évesek hanyagoljanak 24/n
Nekem írhatsz, ha van kedved :). Ugyanezek jellemzőek rám.
23/F
Ha szeretnél írj. Bár én a hobbijaid közül filmezni, zenét hallgatni szeretek, kirándulni kevésbé.
30F
Nálam egymást segítő/építő kapcsolatok egyházi körökben alakultak. Több is, így minden vészterhes időben biztonságban érzem magam.
Ezek az elmúlt évek folyamán stabilak lettek, sőt párkapcsolatom is onnan van! Méghozzá nagyon erős baráti köteléken alapuló, egymást erkölcsi értelemben komolyan támogató!
Szia. Sajnos én is ezt tapasztalom, amit írsz. Ha gondolod írj.
24/F
#9-es nem hazudik, neki már nem áll a cerka, de filmezni még tud.
Plusz hamar beveszi a gyógyszereit, bealszik, simán tudtál volna házibulit rendezni, ha fel is ébred megbocsájt neked, hisz a dédunokájára emlékezteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!