Kizárólag barátkozás céljából lenne kedve ismerkedni
valakinek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Budapesten szeretnék új barátokat találni, akik néha nyitottak lennének közös programokra (például mozi, közös kajálások, kirándulások, bármilyen hobbi amit mindketten szívesen csinálnánk).
Elsősorban lányokat keresek (én is az vagyok), de természetesen ez nem kritérium. Viszont szeretném, ha nagyjából egy korosztályba tartoznánk, tehát leginkább a 20-30 éves korosztállyal szeretnék barátkozni.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan. :)
2023. febr. 9. 16:47
1/8 anonim válasza:
Már írtam neked, mert kiírtad régebben is a kérdést és eltűntél 2 levél után. Komolytalan vagy kérdező.
2023. febr. 9. 17:23
2/8 anonim válasza:
szia irj nyugodtan de ne tünj el 2 level utan :D
2023. febr. 9. 17:39
3/8 A kérdező kommentje:
Erre azért nagyon kicsi az esély, mert még soha nem írtam ide barátkozós kérdést.
2023. febr. 9. 18:06
4/8 anonim válasza:
akkor irj csak
2023. febr. 9. 18:11
5/8 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem meg inkább ne is írj senkinek. Hagyd a fenébe a barátkozást ezen az oldalon. Nem éri meg... hatalmasnagy szerencséd kell hogy legyen ahhoz hogy egy normális embert találj. Nekem volt már itt hasonló kérdésem és én akkor kezdtem lelépegetni mikor nagyon elkezdett nyomulni a másik fél. Hiába tisztáztam az elején hogy barátkozáson kívül nem akarok semmit tőle. Azt mondta, hogy úgy gondolta én majd idővel meggondolom magam...XD Túl sok elkeseredett férfi van itt akiknek nincs szerencséjük párkapcsolat terén és nem tartják tiszteletben a határaidat, hiába közlöd velük világosan. Az elején eljátszák a szépet hogy a bizalmadba férkőzzenek, aztán meg nyomulnak. Persze tisztelet a kivételnek. Én azt javaslom inkább személyesen próbálj barátokat szerezni, olyan közösségekben ahol jól érzed magad. Vagy legalább várd meg amíg valaki ír egy kulturált bemutatkozást. Annál lejjebb nem szabad tenni a lécet.
2023. febr. 9. 18:28
6/8 anonim válasza:
Itt hiába vár bárki is kulturált bemutatkozás. Egy az egymillióhoz az esély arra, hogy kapni is fog.
2023. febr. 9. 18:34
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom itt milyen a felhozatal, csak hallottam néhány embertől, hogy itt ismerkedtek össze a párjukkal, ezért gondoltam, hogy adok egy esélyt a dolognak.
Mindenesetre azt szeretném hozzátenni, hogy kapcsolatban vagyok, ezért szeretnék csak barátkozni.
2023. febr. 9. 18:48
8/8 anonim válasza:
Én egyházi közösségekben találtam nagyon jó barátokat - és szinte többször is MAJDNEM NAGY SZERELMET!!!
Egy kivételével nem jöttek össze ezek a kapcsolatok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!