Barátkoznék olyan emberrel vagy emberekkel, akiknek mindene az utazás. Van valaki, aki magára ismer?
Hú, én is voltam már sok szép helyen. Az, hogy az Egyesült Államokban többször is, nagyon jó érzés. És nem a kultúrájuk miatt.
Amúgy tagja is voltam ilyen utazós csoportnak, de a vezető szépen magára hagyta a tagokat. Ilyen-olyan szerelmi ügyek miatt.
Jó dolog az utazás, de ne essetek át a mennyiségi irányba. Szerintem akkor jó utazni, ha tényleg nagyon hív valami.
Mert az ami most megy inkább nyugaton, hogy mindenki elakar menni minden hova, szerintem inkább árt már.
Nincs semmi gond az alacsony költségvetésű, élményközpontú, nem sznob világlátással. Hála az Istennek, hogy már nem ott tartunk, mint a kommunizmusban, hogy max láttad a szomszéd falut és ennyi volt az utazás egész életedre.
Ha rajtam múlna a tantervbe is belevenném a rendszeres világjárást. Közös Földön élünk, nehogy már több száz éve vívott háborúk döntsék el, hogy ki hová mehet.
#6 én nyugat melózok és szerintem ez nem tartható, ami ott megy óriàsi erőforrás pazarlàs, hogy mindenki ha kell utazik.
De szerintem is fontos tud lenni az utazàs csak jól kell csinàlni, jól talàlni arànyokat
Én sokat utaztam, 37ország, de jövőre már nem vágyom messzire, belefáradtam kicsit így csak itthon az országban akarom kényelmesen érezni magam. Elég volt, más lett a fontos.
De szívesen mesélek hogy éreztem magam adott helyeken, hogy láttam ott a dolgokat.
Én most már a barátnőmmel csak magyar földön utazom, már nem vágyom messzire,
lezártam 37 országgal szerintem..
az utazás egy szép emlék, a barátnőm se vágyik messzire, ideje megismernünk kis hazánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!