Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Működhet a régi fajta barátkoz...

Működhet a régi fajta barátkozás/ismerkedés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves vagyok borsod vármegyei És nincs egyetlen egy barátom sem. Azon gondolkodtam hogy bejárom borsod vármegyét és oda megyek random emberekhez az utcán és barátkozom, ismerkedem velük. De nemtudom hogy 2k23-bam mennyire működik ez a módszer meg azért ez mégiscsak borsod😅, viszont szeretnék Barátokat szerezni olyanokat akik életre szólnak. Az eddigi leghosszabb barátságom 1 éves volt és már belefáradtam ebbe az egészbe (eddig interneten barátkoztam) most ideje lenne kipróbálni valami mást, valami újjat. Szerintetek menne? Ha igen hogyan kezdjek neki? Tanácsokat, tippeket illetve véleményeket elfogadok^^

2023. szept. 20. 20:38
1 2
 1/19 anonim válasza:
Ez nagyon creepy, ne csináld. Keress inkább vmi hobbit és ismerkedj ott.
2023. szept. 20. 20:44
 2/19 anonim válasza:

Max buszmegállóban valami ártatlan kérdéssel, de amúgy inkább ne, úgyse lenne sok esély rá

Sportcsapatba nem tudsz belépni pl?

2023. szept. 20. 20:46
 3/19 anonim válasza:

Hát szerintem ez attól is függ, hogy fiú vagy-e vagy lány, mert lányként talán nagyobb esélyed van arra, hogy idegen emberek megálljanak beszélgetni, haverkodni veled.

Amúgy engem most tényleg érdekelne, hogy te lány vagy vagy fiú xD, mert a kérdésed/írásod alapján valahogy nem tudom eldönteni xD - de nyilván nem muszáj megírnod! :)

2023. szept. 20. 20:53
 4/19 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2023. szept. 20. 20:54
 5/19 anonim válasza:

Borsodban?

"Szia Uram, ismerkedés érdekel?"

2023. szept. 20. 21:09
 6/19 A kérdező kommentje:
XDDD
2023. szept. 20. 21:24
 7/19 anonim válasza:

5:

🤣🤣🤣

2023. szept. 20. 21:46
 8/19 anonim válasza:
Régi fajta? Mennyire régi? Háromszor annyi idős vagyok, mint te, de soha nem barátkoztunk így.
2023. szept. 21. 12:35
 9/19 anonim válasza:
tényleg jobb lenne valami hobbit/szakkört találnod magadnak, amit többekkel együtt tudsz művelni - akár sport, akár kézműveskedés (kovácsolás, makettezés, rajzolás, elektronika...), kulturális események (könyvtárban szoktak ilyet hirdetni, vagy művelődési házban, felolvasó estek, színház...). Ilyen helyeken abszolúte jól megy a "Szia, Pisit vagyok, te miért jársz ide/neked hogy tetszik/mióta csinálod stb." Az utcán csak megijesztenéd a népet, de ha már van egy közös pont egy idegennel, akkor sokkal kézenfekvőbb a barátkozás.
2023. szept. 21. 12:41
 10/19 anonim válasza:
"Szia, pisi vagyok, te mióta jársz ebbe a színházi wc-be?"
2023. szept. 21. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!