Érdekelne titket? Egy discord szervert szeretnék indítani, ahol lehetne beszélgetni animékről, könyvekről, sorozatokról, játékokról, közös film, sorozatnézés. Fiúk és lányok érdeklődését is várom. 30/f
Nem akarom védeni a kérdezőt, de más témájú discord szerveren nálunk közös gamek esetén - és itt sima online kártyajáték pl. uno vagy társasjáték esetén hangbeszélgetés - és nem 2 fővel!, filmek együtt nézése streammel pl. jól jött. A messenger nem feltétlen olyan jó, ha már 3-4 főnél több van benne, nehezebb benne visszakeresni.
Nekem kifejezetten csak munka miatt van még meg a fb + messenger.
Nem támadni akartam a discordot mert nincs vele bajom. Csupán én személy szerint nem látom értelmét és nekem csak macerásabb ennyi. Amiket írtak azok nem rossz dolgok de nekem eszembe nem jutna így másokkal discordon keresztül együtt filmet nézni vagy unózni. Nem is tudtam, hogy használható ilyenre szóval köszönöm a felvilágosítást. ^^
(persze nekem még mindig nem annyira szimpi de ez ne érdekeljen titeket)
14#
Eléggé diplomatikus választ adtam, amiben nem volt semmi undokság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!