Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Érdekelne titket? Egy discord...

Érdekelne titket? Egy discord szervert szeretnék indítani, ahol lehetne beszélgetni animékről, könyvekről, sorozatokról, játékokról, közös film, sorozatnézés. Fiúk és lányok érdeklődését is várom. 30/f

Figyelt kérdés

dec. 22. 16:51
1 2
 11/16 anonim válasza:
Milyen funkció kell egy társasághoz amihez nem elég írkál i meg beszélgetni? Kíváncsi vagyok tudsz e bármi olyat mondani ami olyan húde szükséges dolog hogy jobbá teszi az ismerkedést. Az, hogy mindenkinek kamu neve van meg valami hülye profilképe nem az.
jan. 19. 10:33
 12/16 anonim válasza:

Nem akarom védeni a kérdezőt, de más témájú discord szerveren nálunk közös gamek esetén - és itt sima online kártyajáték pl. uno vagy társasjáték esetén hangbeszélgetés - és nem 2 fővel!, filmek együtt nézése streammel pl. jól jött. A messenger nem feltétlen olyan jó, ha már 3-4 főnél több van benne, nehezebb benne visszakeresni.

Nekem kifejezetten csak munka miatt van még meg a fb + messenger.

jan. 19. 15:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Nincs szükségem arra, hogy megvédjenek. Köszönöm.
jan. 19. 16:45
 14/16 anonim válasza:
Elég undok a reakciód, nekünk sincs szükségünk arra, hogy veled ismerkedjünk egy discord szerveren. Köszönjük.
jan. 19. 20:44
 15/16 anonim válasza:

Nem támadni akartam a discordot mert nincs vele bajom. Csupán én személy szerint nem látom értelmét és nekem csak macerásabb ennyi. Amiket írtak azok nem rossz dolgok de nekem eszembe nem jutna így másokkal discordon keresztül együtt filmet nézni vagy unózni. Nem is tudtam, hogy használható ilyenre szóval köszönöm a felvilágosítást. ^^

(persze nekem még mindig nem annyira szimpi de ez ne érdekeljen titeket)

jan. 19. 20:48
 16/16 A kérdező kommentje:

14#

Eléggé diplomatikus választ adtam, amiben nem volt semmi undokság.

jan. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!