Tölti még valaki magányosan, szomorúan a következő 2 hetet?
Figyelt kérdés
Szebbé tehetnénk egymás napjait beszélgetéssel. :)dec. 19. 15:58
11/21 anonim válasza:
Mind2 csajom hazautazik az ünnepekre, én csak 1-2 estét tervezek családnál tölteni.
dec. 19. 17:06
12/21 A kérdező kommentje:
Szervezzünk klubot :))
dec. 19. 17:12
13/21 anonim válasza:
Jó, nálam lehet befizetni a belépődíjat :D
dec. 19. 17:13
14/21 anonim válasza:
Klubot? És Kék Osztriga lesz a neve?
dec. 19. 17:14
15/21 A kérdező kommentje:
14 neked igen, csak hogy te is jól érezd magad ☺️
dec. 19. 17:44
16/21 anonim válasza:
Persze, beszélgetés... Lyukra utazol, valld be!
dec. 19. 18:49
17/21 A kérdező kommentje:
Minden beszélgetéssel kezdődik 💁🏻♀️
dec. 19. 19:15
18/21 A kérdező kommentje:
Amúgy nem utazom sehova, sajnos 😔
dec. 19. 19:15
19/21 anonim válasza:
Én is beszélgetnék itt, de nekem hiába halnak meg a rokonaim, valahogy mindig maradnak körülöttem elegen az utánpótlásból többen is - így szinte sosem leszek igazán magányos.
Pedig már azt hittem, annak mondhatom magam... vagy legalábbis inkább a barátaimra akartam számítani jobban.
Most pl. életemben először utazok el karácsonykor, mert meghalt a legutolsó legközelebbi rokonom is idén tavasszal. Nagyon kíváncsi leszek, hogy vajon mekkora tömeg van ilyenkor a vonatokon?!
dec. 19. 19:47
20/21 anonim válasza:
Szeretek egyedül lenni nem kell a másikra költeni a pénzt.
F
dec. 19. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!