Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Találtatok barátokat a gyakorin?

Találtatok barátokat a gyakorin?

Figyelt kérdés
dec. 15. 15:37
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Volt olyan, akiről azt hittem, hogy barátság lehet belőle, de lelépett az illető. Utoljára tavasszal beszéltünk, akkor is már én kerestem őt, egy elég nehéz élethelyzeten mentem keresztül. Utána sem keresett, hogy mi van velem, így hagytam a francba. Látom ugyan, hogy állandóan a fb-on posztolgat, de már nem érdekel. Ha csak ennyit érek neki, akkor inkább vagyok egyedül.
dec. 15. 17:47
 12/30 anonim válasza:
Szó szerint nem barátot kerestem,hanem nőt beszélgetni, de nem igazán jöttek össze.
dec. 15. 18:08
 13/30 anonim válasza:
Nem.
dec. 15. 18:27
 14/30 anonim válasza:
igen, de inkább csak sérült emberek akiknek segiteni probáltam annak ellenére h nekem is can böven bajom, de még mindig egyszerubb más dolgaival foglalkozni mint a sajátommal szembenézni
dec. 15. 18:37
 15/30 anonim válasza:
Én most beszélgetek vkivel. Próbáljuk egymásban tartani a hitet. Volt még egy srác, aki kimondottan barátokat keresett beszélgetésre, de vele egy két levél váltás után megszakadt a kapcsolat.
dec. 15. 19:23
 16/30 anonim válasza:
2 esetben igen, de lényegében rövid időre csak. (F!)
dec. 15. 19:52
 17/30 anonim válasza:

45+os korosztalyban en is szivesen baratkoznek (van parom)

51N

dec. 15. 20:18
 18/30 anonim válasza:

Én olyan nőkkel (esetleg meleg férfiakkal) barátkoznék, akiknek lenne kedve eljárni szórakozni, inni vagy akár csak beülni vhova inni. :)

35N

dec. 15. 20:22
 19/30 anonim válasza:
Edzőtársat már többet is, van akivel életreszóló haverok is lettünk.
dec. 16. 00:35
 20/30 anonim válasza:
Poénkodásnak indult itt gyakorin, aztán átmentünk Instára beszélgetni végül az egyik legjobb barátom már 2,5 éve
dec. 16. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!