Találtatok barátokat a gyakorin?
Figyelt kérdés
dec. 15. 15:37
1/30 anonim válasza:
Komoly kapcsolatban indulót és haverokat/ismerősöket, csapattagokat, játékostársakat stb.
dec. 15. 15:41
2/30 anonim válasza:
Igen, bár nem tartottak sokáig, egy kivételével. Őt a párom bántotta meg.
dec. 15. 15:47
3/30 anonim válasza:
Próbálkoztam, 1-2 hónapig beszéltünk, aztán abbamaradt.
dec. 15. 16:28
4/30 anonim válasza:
Igen! Keveset és ki kell fogni, de lehet!🙂
dec. 15. 16:40
5/30 anonim válasza:
Nekem még nem sikerült!
dec. 15. 16:43
6/30 anonim válasza:
2 éve már, hogy jóba vagyunk és szerintem ez még marad is így. :)
dec. 15. 16:44
7/30 anonim válasza:
Azt hittem én kis naiv :)
De mind elillantak, huss - azt hiszem, ez sokunknak ismerős fejlemény...
dec. 15. 16:56
8/30 anonim válasza:
Sajnos alapból introvertált személyiségű vagyok így nehezen kezdeményezek, nyitok idegen emberek felé. Emiatt a barátkozás, ismerkedés is nehezebb számomra, legyen szó online vagy élő, személyes úton történő ismerkedésről vagy barátkozásról.
dec. 15. 17:15
9/30 he84 válasza:
Én még anno itt találtam valakit, de csak másfél-2 évig tartott, ám mint utólag kiderült az illetőről, hogy pár dologban eltitkolva hazudott nekem sajnos, ezt a szétmenésünk előtt nem sokkal vallotta be magától, egy nálam fiatalabb férfi, inkább fiú jellegű volt, akinek nem annyira jöttek össze kapcsolatok. Erre meg elrontotta. Majd később megismertem szintén itt kezdve a jelenlegi barátomat, akivel már 5 éve együtt vagyok és legtöbbször azóta is jól megvagyunk.
dec. 15. 17:35
10/30 anonim válasza:
Nem. Általában egy szavas válaszokat írnak, majd bunkóznak ha nem válaszolok/kérdezek tovább.
Mint valami rendőrségi kihallgatás. Qva izgalmas beszélgetések
dec. 15. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!