Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, van kedve valakinek...

Lányok, van kedve valakinek ilyesmikről beszélni? 23/L

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, kicsit nehezebb időszakomat élem most, sok teher hárul rám ami miatt hajtanom kell (vizsga időszak, munka) és ilyenkor ez kihat az életem más területeire is és képes összezavarni. Azt érzem jól esne ezekről beszélgetni valakivel aki átérzi és megért ítélkezés nélkül, persze nem csak egyoldalúan, én is ezer örömmel meghallgatom a másikat, bármi is legyen az.

Kifejezetten lányokkal szeretnék, mert a témák többsége amit kibeszélnék, női dolog. Illetve párom is van.

dec. 8. 13:43
 1/5 anonim válasza:

Szia:)

20 éves lány vagyok,ha szeretnél nyugodtan írhatsz

dec. 8. 14:27
 2/5 anonim válasza:
Mit csinálsz majd gyerekek mellet háztartást is vezetsz vagy dolgozol?
dec. 8. 15:50
 3/5 anonim válasza:

Írj nyugodtan!:)

/L

dec. 8. 16:14
 4/5 anonim válasza:

Fú 2-es, de bírom ezt, hogy csak annak lehet rosszabb időszaka aki gyereket nevel elsősorban..:)

Képzeld el egyetemen tanulni, mellette dolgozn, háztartást vezetni is baromi nagy meló. De tudod mit? Annak is lehet rosszabb időszaka aki nem csinál SEMMIT a világon

dec. 8. 16:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Én senkit sem akarok túl licitálni, hogy kinek nehezebb és rosszabb. Van egy időszak amit jelenleg nehezebben élek meg és ennyi.
dec. 8. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!