Azok a szülők akik ellene vannak az egész lmbtq-nak, nem akarnak hallani sem ilyesmikről azok mitcsinálnának ha kiderülne a gyerekükről, hogy az egyik igaz rá?
Attól hogy férfi létére megkívánja a kolbászt vagy nő létére a sunát nem muszáj ténylegesen beletolatni farral, illetve belenyalni. Kezelje normálisan ezeket a természetellenes hajlamokat és ne engedjen nekik.
Ha pedig meg tudnám hogy már engedett, esetleg így akarna élni, akkor szedje a cuccát és menjen amerre lát.
Egy giazi toleráns szülő(növendék) példáját láthatjuk feljebb. Persze mindenkinek lehet véleménye.
Én úgy gondolom, hogy ha a család nem elég toleráns ahhoz, hogy elfogadja a gyerekét úgy, ahogy van, akkor az nem is számít családnak, csak jogilag. Ekkor szerintem minden joga megvan minden kapcsolatot megszakítani a gyereknek a családdal.
Ha a szülő nem képes félretenni a vonalasságát és begyöpösödöttségét, akkor nem érdemli meg a szeretetet, amit esetleg a gyerekétől kaphat.
Mondom ezt úgy, hogy csőhetero vagyok, és természetellenes viselkedésnek találom a meleg hajlamokat, viszont a családomban is van, és megvédem, mert tudom, hogy ez neki kellemetlen, és mégis csak közeli rokonomról van szó. Tudni kell félrerakni az elveket, ha egy szerettünkről van szó.
Szerintem.
Az a baj, hogy erre a kérdésre a két véglet szokott válaszolni. Az egyik a kőbunkó, mint az első. A másik kategória a jaj, hát a gyerekem, legyen boldog, elfogadom.
A valóság meg általában egészen más. Lehet az ember bármilyen tolreáns, elfogadó, imádhatja a gyerekét, pontosan tudja, hogy mivel jár együtt az, hogy más, mint a többség. És tudod, hogy nem védheted meg a kőbunkóktól, ezért bármennyire örülsz annak, hogy megtalálta magát, meg a másik felét esetleg, soha nem fogsz tudni felhőtlenül örülni.
Ami a szexuális orientációt (tehát kihez vonzódik) illeti: ha meleg/leszbikus/bi lenne akármelyik rokonom, ugyanúgy elfogadnám őt és a leendő párját is. (Ne legyen már muszáj hetero kapcsolatot színlelni, vagy a kapcsolatát teljesen letagadni annak, aki nem hetero...) Szerintem ezzel semmi baj nincs.
A szexuális identitás (tehát hogy ki milyen neműnek érzi magát) viszont nekem hatalmas kérdőjel. A transzneműséget, non-bináris identitást meg hasonló dolgokat én egyszerűen nem értem, szerintem aki nem tudja elfogadni a biológia nemét, annak súlyos téveszméi vannak. Aggaszt, milyen szörnyen keveset tud az orvostudomány is a hormonkezelések, nemátalakító műtétek mellékhatásairól, hosszú távú következményeiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!