Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Minden este egyedül? Mi...

DB_96 kérdése:

Minden este egyedül? Mi értelme az életnek, ha a munkahelyed rendben, nem nézel ki rosszul, megvan mindened, de minden este/délután egyedül telik otthon.

Figyelt kérdés

Ezeken az estéken az alkohol segít át 28 évesen (F). Család messze, de előttük amúgysem illik rosszul lenni. Barátok nincsenek. Kapcsolatom nem volt, egy 3 éves kapcsolatnak nem nevezhető összejáráson kívül, amiből én jöttem ki végül rosszul.

Egy ideig fenntudom tartani a látszatot: minden rendben, egy boldog ember képét. Ami mögötte van: lelki roncs. Egy kezdő alkoholista, aki egyelőre nem találja a megoldást, a kiutat. Egy ideje foglalkoztat az öngyilkosság gondolata is, ha nem javulna a helyzet, akkor méltósággal elmenni.

Ha valaki volt hasonló helyzetben, akkor az megírhatná a megoldást, ami Neki segített. Mindezt tetézi, hogy meleg/bisex vagyok, ami nincs elmondva senkinek. Szívesen barátkoznék is, de erre felületet vagy lehetőséget még nem találtam.

Saját magam okoztam ezt az élethelyzetet, úgy gondolom, hogy talán még nem késő kijönni ebből. Valószínűleg nem ez lesz a megoldás, de legalább valahova leírtam :)

nov. 7. 20:30
1 2
 11/19 anonim válasza:
Csinálj magadnak családot.
nov. 8. 12:23
 12/19 anonim válasza:

Hidd el, hogy nőként én is egyre nehezebben bírom az egyedüllétet - pedig csak pár hónapja még mindössze.

Nincs most okos tippem. Éppen nem találom a helyemet. Ismerkedni sincs kedvem senkivel. A barátom lehet, hogy szakítani akar - csak nem jutunk el odáig, hogy kimondja.

Amikor kezdődött a kapcsolatunk, még sok minden más volt. De egyre inkább kiismerhetetlenné válik, ahogy haladunk az időben.

nov. 8. 12:45
 13/19 anonim válasza:

Jó pár éve egyedül levő meleg férfi vagyok.

Senkim nincs, de szó szerint. A munka elfoglal, hobbim színesíti az életem,ráadásul sokat tanulok is általa. Teljesen egészségesen élek,annak ellenére, hogy nincs kiért....De igen, mégis van ! Magamért !

Voltam szomorú, elkeseredett, kilátástalan helyzetben, volt hogy fel akartam adni. De a sors vigyázott rám,így utólag átgondolva.

Biztos vagyok benne, hogy az életem megtelik még szeretettel,érzelemmel és az estéim,szabadnapjaim is feljavulnak - Valaki mellett...

Pedig direktbe nem keresek, sehol sem vagyok fent társkeresőn.

Üres dumának hangzik, de bízni kell mindig ! A jóban és a szeretetben !

nov. 8. 18:00
 14/19 anonim válasza:
Detto én csak lányban.
nov. 8. 19:25
 15/19 anonim válasza:

Én is full ugyanez vagyok kedves kérdező, amit leírtál magadról, csak én egy 20 éves fiú vagyok.

Úgy érzem, hogy egy átok ül rajtam, soha sincs egy barátom se, és akivel van az is elhagy, pedig én nagyon kedves tudok lenni, azokkal, akit szeretek.

Nincs kihez szólnom, magányos vagyok.

Szerintem nyugodtan írj rám privátot, én is pesti vagyok, azt legalább panaszkodhatunk egymásnak, ha más nem.

nov. 8. 21:31
 16/19 anonim válasza:

Hali, ha gondolod, dumálhatunk nyugodtan!

19/f/bi

nov. 9. 19:28
 17/19 anonim válasza:

A megoldás lefolyása akkor fogja kezdetét venni, ha le tudod tenni az alkoholt, és a számodra valójában lényegtelen vadidegeneknek való megfelelés kényszerét/hajlamát.

Üdv: egy korodbeli, és korábban hasonló élethelyzetbe került srác, aki már kijutott ebből, és tudja, hogy mi lesz az alagút túloldalán.

nov. 10. 12:06
 18/19 anonim válasza:
Az első lépést megtetted...kiírtad magadból .és ez jó.próbálj meg minnél több kapcsolatot kialakítani,minnél több emberrel interakcióba lépni.Nyilván a mai világban nehéz kapcsolatokat építeni,de nem szabad feladni.legyen önbizalmad.Amugy 28évesen melegként szerintem semmiről nem vagy lekésve.Mondhatnám úgyis,hogy a legjobb korban vagy.Ha akarsz beszélgetni,bármiről nyugodtan írjjj.Nyugi nem lesz ciki semmi.én nem az a fajta szexista meleg vagyok.szívesen beszélgetek bármiről .talán a második lépés már nem lesz nehéz.....👍
nov. 10. 21:39
 19/19 anonim válasza:
Prsze
dec. 17. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!