Bejárónő vagyok egy családnál, főállás mellett csinálom, heti 2-3-szor megyek délután, munka után. Jogos igényem, hogy amikor szabadságon vagyok a munkahelyemről, a család is nélkülözzön engem?
Minden héten én tartom fent a tisztaságot, az Anyuka akihez járok takarítani, vasalni, nagyon elkényelmesedett nő lett. Még a mirót is én takarítomm szóval ilyrn 2 perces takarítanivalók is rám maradnak, nevetséges órabérért...
Nemrég voltam szabadságon, mert a gyerekemnek tavaszi szünete volt, különben is, december óta nem voltam több napos pihenőn.
Szerette volna ha megyek a szabadságom alatt is, de nem mentem.
Mondtam neki, hogy kb. 2 havonta leszek szabadságon, 3-4-5 napokra, ahogy a helyzet adja.
De láttam rajta hogy nemigazán tetszik neki...
Nagyon tisztaságmániás, de nem elég az, hogy bevállaltam nála a heti 2-3 délutánt, gyerek mellett, még a szabadságomból is áldozzak rá, mikor nekem is van itthon tennivalóm meg ne a munkáról szóljon már az az évi 25 napom...
Keress másik családot. Simán elkérhetsz helytől függően 2500-5000 Ft / órát és meg is fizetik mert annyira kevés takarító nő van.
A párom anyja egy naplopó, se nem dolgozik, se nem csinál házimunkát, csak sír, hogy mennyit elkér a takarító, így tisztában vagyok az árakkal.
Ha valaki tisztaságmániás, az a mikrót nem hagyja koszosan!
De semmi esetre se engedj neki, jogod van néha szabadságon is lenni.
Az elözönek viszont jó ötlete, hoyg keress más helyet - és ott eleve több órabért kérj!
" Jogos igényem, hogy amikor szabadságon vagyok a munkahelyemről, a család is nélkülözzön engem? "
Ezt csak én nem értem? Tehát azt igényled, hogy ha szabin vagy, a családod is hagyjon békén??
Most igazából az a baj, hogy elvállaltál valamit és nem tetszik a munkáltatónak, hogy nem akarod csinálni?
ne csináld, ha nem szimpik a háziak, a pénz is szar, irigy is vagy, egyszerűen mondj fel a másodállásban. Amúgy is, gondolom feketén megy, megmondod, hogy köszönöd, holnaptól nem mész, aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!