Minden este egyedül? Mi értelme az életnek, ha a munkahelyed rendben, nem nézel ki rosszul, megvan mindened, de minden este/délután egyedül telik otthon.
Ezeken az estéken az alkohol segít át 28 évesen (F). Család messze, de előttük amúgysem illik rosszul lenni. Barátok nincsenek. Kapcsolatom nem volt, egy 3 éves kapcsolatnak nem nevezhető összejáráson kívül, amiből én jöttem ki végül rosszul.
Egy ideig fenntudom tartani a látszatot: minden rendben, egy boldog ember képét. Ami mögötte van: lelki roncs. Egy kezdő alkoholista, aki egyelőre nem találja a megoldást, a kiutat. Egy ideje foglalkoztat az öngyilkosság gondolata is, ha nem javulna a helyzet, akkor méltósággal elmenni.
Ha valaki volt hasonló helyzetben, akkor az megírhatná a megoldást, ami Neki segített. Mindezt tetézi, hogy meleg/bisex vagyok, ami nincs elmondva senkinek. Szívesen barátkoznék is, de erre felületet vagy lehetőséget még nem találtam.
Saját magam okoztam ezt az élethelyzetet, úgy gondolom, hogy talán még nem késő kijönni ebből. Valószínűleg nem ez lesz a megoldás, de legalább valahova leírtam :)
28 éves vagyok. Tudod mennyi tervem van az életben? Fiatalok vagyunk még. A neten rengeteg lehetőség van ismerkedni, azt meg nem értem miért befolyásol, hogy a pasik is tetszenek. En semmi problémát nem látok nálad, szimplán egyszerűbb azt mondani, hogy nem lehet ismerkedni, minthogy próbálkoznál..
Az meg hogy öngyilkos akarsz lenni.. miért? Mert még nem jött a "nagy ő" és nincsenek most barátaid? Nemár...
Mióta érzem, hogy zsákutca az életem? Hosszú évek vezettek ide...
És hol fog megjönni a "nagy ő", hol lesznek barátaim? Gondolkoztam, hogy bulikba kellene mennem, de egyedül az érdekes lenne, főleg 28 évesen...
Nem az a normális, ha ez ember valaki mellett fekszik le és mellette is kel fel? :) Szerintem az szép dolog. Lehet a szex jó, ha nincs melletted a másik...
Mondjuk a "család előtt nem illik rosszul lenni" kimondottan szomorú....
Magányos, depressziós vagy, ráadásul ezek szerint szuicid gondolataid is vannak. Kezdésképpen keress fel egy pszichológust. Drága, de az életed a tét. Ha akarsz jobbat, akkor tedd ezt bele.
A piát érdemes lenne elhagyni. Lehet, hoy bodít, de hosszútávon csak ront az életeden.
BUlikba tényleg értelmetlen menni. Sem az érdeklődési körödnek, de még a korosztályodnak megfelelő emberek sem lesznek ott.
Amit én ajánlok, hogy érdeklődési kör mentén kezdj el ismerkedni. Nem cajt keresni, hanem elsősorban barátokat. A nő ráér, valójábna elsősorban neked nem nőre van szükséged, hanem társra, és ezt a barátok jobban megadják.
Mi a hobbid? Vagy mi az amit nem cisnálsz, de csinálnál szívesen?
Régen sokat bicikliztem, de itt Pesten annyira nem élvezhető, főleg nem egyedül.
Nem tudom munkán kívül mit csinálnak az emberek, ha nincs család. Értek ez alatt társas dolgokat.
Ja, Pest nem épp az élménybiciklizésről szól. Meg most jön a hideg idő, szóval offos. De tavasszal pl egy Velence-körre vagy ilyesmire tuti vannak szervezések. Deee guglizz rá, az sem kizárt, hogy ilyen "kiviszünk Olaszországba ,tekertek 3 napig aztán hazahozunk" típusú szervezett túra is van.
És nem azt kérdeztem, hogy mások mit cisnálnak munkán kívül. Először azt kell megtalálni, hogy te mire vágysz. Ha mások hobbijához csatlakozol, lehet, hogy megszereted az adott dolgot, de az is lehet, hogy nem és csak nyűg lesz az időtöltés is, és ezáltal az emberek is.
Olyan dolog kell amit te szeretsz, élvezel, vagy legalább érdekel és kipróbálnád szívesen. És akkor ezekhez lehet keresni közösséget, szervezett programot.
Tudom, ez nehéz, mert jelenleg te vlaójában a közösségre vágysz, lesz*rod a programot, csakhát... én pl régen voltam tánciskolában és naggggyon feltűneők voltak azok a (jellemzően 30-40es pasik) akik egyértelműen nem a tánc miatt jöttek, hanem az emberek miatt. Érthető, csak ha valaki meg a tánc miatt jött, akkor ez már eleve egy eltérés, nehéz egymásra hangolódni. De ha két ember az adott dolog iránti érdeklődése miatt van ott, akkor azon keresztül jóval könnyebben kialakul egy társalgás, közösség, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!